2777
2789

دوری از آلرژن ها

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوش آب ولرم خوب نیست؟؟ میدونم چقدر اذیتی اما واقعا نمیدونم چکار کنی شاید طب سنتی کمک کنه کمتر اذیت شی   فصل بهار مدام ماسک بزنی فایده نداره؟    وقتی به ی مادر میگم برای کودک این خوراکی رو نده آلرژی زاس یا ممنوعه و میگه من همیشه میدم هیچی نشد میخوام خفش کنم    آلرژی زا یعنی اون بچه وقتی بزرگ شه به بعضی چیزا آلرژی داره مثل اسی    

دوش آب ولرم خوب نیست؟؟ میدونم چقدر اذیتی اما واقعا نمیدونم چکار کنی شاید طب سنتی کمک کنه کمتر اذیت ش ...

چه ربطی داره، آلرژی همون لحظه نشون داده میشه... ممکنه یکی به یه چیزی آلرژی داشته باشه بزرگ بشه کلا خوب بشه یا ممکنه یکی تو یه زمان و مرحله ای از زندگی به یه چیزی آلرژی نشون بدی، ربطی به اون آلرژی کودکی نداره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چه ربطی داره، آلرژی همون لحظه نشون داده میشه... ممکنه یکی به یه چیزی آلرژی داشته باشه بزرگ بشه کلا خ ...

خب مشکل همینه   دلیل همه آلرژی ها همون تغذیه سه سال اوله اینو دانشمندا کشف کردن برو تحقیق کن چند تا مقاله بخوان  اون آلرژی ها که فکر میکنی خوب میشن بر اثر مقاومت بدنه  معمولا هم خوب نمیشن ی دوره نهفته دارن و دوباره چند سال بعد همون آلرژی رو خواهی داشت 

خب مشکل همینه دلیل همه آلرژی ها همون تغذیه سه سال اوله اینو دانشمندا کشف کردن برو تحقیق کن چند تا ...

خب مقاله بفرست درباره همین که علت آلرژی بزرگ سالی خوردن آلرژی زا ها تو کودکی هست تا بخونم

امضا ندارم اثر انگشت زدم