2777
2789
عنوان

مامانو بابام نابودم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حیاط داشت داد میزد ...من تا حالا صدا از خونم بیرون نرفته ...داشتم از خجالت میمردم😭😭😭

داد زد که زد، درو قفل میکردی نمیذاشتی بیاد، اگه شوهرتو دوست داری پاشو برگرد خونه ات، زنگ زدن جواب نده، اومدن در خونه باز نکنید. چند بار جواب نبینن بی خیال میشن. 

هی میگن حرف مردم اذیتمون میکنه ...دشمن شاد شدیم به هرقیمتی شده بچه بیارین😭😭😭من از کجا بچه بیارم ش ...

بگو برن با همون مردم زندگی کنند و شما را فراموش کنند خجالت هم خوب چیزی است بعضی ها چه بی شرم هستند روابط جنسی شما به مردم چه ارتباطی دارد دشمن تر از پدر و مادرتون ندارید 

مبادا زندگی خودتان را نابود کنید 

زن یعنی زندگی 

داد زد که زد، درو قفل میکردی نمیذاشتی بیاد، اگه شوهرتو دوست داری پاشو برگرد خونه ات، زنگ زدن جواب ند ...

هی میگه اسمتو ازشناسنامه خط میزنیم...تو دیگه دختر ما نیسی ...حق مداری بیای...😭😭😭😭

اخه اینقد من سختی کشیدم😭😭😭هرچی میگم دیگه پول نداریم خرج دکتر کنیم میگه وام بگیر کلیه ات رو بفروش ...

چی چی شنیدم ؟!

کلیه بفروشید بعد باردار شوید ؟ قاتل هستند خدای ناکرده ؟!!

زن یعنی زندگی 

بگو برن با همون مردم زندگی کنند و شما را فراموش کنند خجالت هم خوب چیزی است بعضی ها چه بی شرم هستند ر ...

هی جلو شوهرم حرفای زشت میزنن من از خجالت اب میشم هی میگن اسپرمت مشکل داره اسپرم اسپرم😭😭😭

چی چی شنیدم ؟!کلیه بفروشید بعد باردار شوید ؟ قاتل هستند خدای ناکرده ؟!!

ببین به چه حدی رسیدن که فقط فکرشون اینه بچشون قربانی بشه ولی جلو فامیل ضایع نشن😭😭