2777
2789
عنوان

مامانو بابام نابودم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 92 پست
دیوونم کردن...کلی فحشم دادن...مشکل از شوهرمه بعد میخوان منو تو فشار بذارن که دوباره برم سراغ اون امپ ...

گریه نکن با گریه چیزی درست نمیشه. همه چیز خواست خداست. مشکلت رو از راه خودش پیگیری کن. اگه واقعا مشکل شوهرتونه خب باید درمان از طریق ایشون انجام بشه نه از شما.‌ اونها هم پدر مادر هستن احترامشونو نگه دار حتی اگه بی احترامی کردن

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

29😭😭از گریه چشام درست نمیبینه چی مینویسم

باگریع چیزی درست نمیشه.  نباید بزاری حرف دیگران انقدر اذیتت کنه. نباید حرف پدر و مادرت انقدر راحت روت اثر بزاره . 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

هرروز زنگ میزنن که چیکار کزدین دکتر چی گفت...میان در خونه دعوا میکنن داد میزنن ....به پدر شوهر مادرش ...

وا یبار بهشون زنگ بزنم قاطعانه و محترمانه بگو خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی و باید پشتت باشن نه دشمنت

29😭😭از گریه چشام درست نمیبینه چی مینویسم

سنی نداری که . من ۳۸ سالمه بخدا قسم هر روز بیشتر خدارا شکر میکنم که بچه ندارم. بخدا این دنیا جای خوبی نیست واسه یه موجود معصوم بیگناه. مادرپدرت چقدر بی درک و نادونن با این سن و سال

بنظرم مربوط ب خودتو شوهرت میشه این مسعلهپدر مادرت چرا اصرار میکنن؟

هی میگن حرف مردم اذیتمون میکنه ...دشمن شاد شدیم به هرقیمتی شده بچه بیارین😭😭😭من از کجا بچه بیارم شوهرم مشکل ژنتیکی داره میگن جدا شو من نمیخوام جداشم😭😭😭

متوجه نشدم کاملا. اما هیچ چیزی اجباریش قشنگ نبودهو نیست

خیلی اذیتم میکنن کلی فحش میدن...هی سرزنشم میکنن ...با بقیه مقایسه میکنن...مگه تقصیرمنه😭😭😭خدا نخواسته کن همه تلاشمو کردم کلی دوا و امپول خب نشد خودمم داغونه روح و بدنم😭😭😭

با کمال احترام به خانواده تون این کارشون دخالت اضافی است خط قرمز هاتون را با خانواده روشن کنید فقط خ ...

افکارشون قدیمیه😭😭😭مامانم هی میگه علم پیشرفت کرده الان در چوبی هم حامله میکنن 😭😭اینقد ازین حرفا بهم زدن😭😭😭