2777
2789
عنوان

مامانو بابام نابودم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 92 پست
آره واقعا‌ . میخوان تخت پادشاهی شون بی وارث نمونه!!!! دختر بنده خدا رو نابود کردن . به رابطه جنسی بچ ...

اخه اینقد من سختی کشیدم😭😭😭هرچی میگم دیگه پول نداریم خرج دکتر کنیم میگه وام بگیر کلیه ات رو بفروش بوه بیار که دوست و فامیل نگن بچه دارنشدین😭😭💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینقد من سختی کشیدم😭😭😭هرچی میگم دیگه پول نداریم خرج دکتر کنیم میگه وام بگیر کلیه ات رو بفروش ...

بگو ریدم تو دهن اون دوست و فامیل ، ما قصد بچه دار شدن نداریم هر غلطی که میخوای بکنی بکن 

قربونت بشم . ببین تا صبح نشستی گریه کردی 😭😭😭🥺 چقققققدر پدر مادر نادونی داری.

من نمیدونم اینهمه اشک از کجا میاد...خودشون خوابن من تو تاریکی یواشکی گریه میکنم صدا نره

بگو ریدم تو دهن اون دوست و فامیل ، ما قصد بچه دار شدن نداریم هر غلطی که میخوای بکنی بکن

منه احمق بی عرضه انگار زبونمو خر خورده نمیتونم یه کلمه اعتراض کنم داد میزنن میگن خفه شو خفه شو😭😭😭

من زیاد درگیر تاپیک ها نمیشم ولی غم تو دلم رو سوزونده بخدا . اینکه تا الان که نزدیک صبح ه نشستی گریه کردی ، اییییینقدر تحت فشار گذاشتنت . اینقدر پدر مادر احمق و نفهمی داری . 

تصور اینکه میگی بازوهات کبود از آمپول ها شده ، اینکه با تمام وجود از تکرار کردن اون روزها میترسی 😭😭😭😭🥺 بمیرم برات چقدر ناراحت شدم برات

من خودم همیشه از بچه داشتن فرار کردم. خدارو شکر میکنم که ندارم . 

کاش میذاشتن تو هم از جوونی و همسرت لذت ببری . چیه آخه بچه با این جامعه اففففتضاح و وحشتناکی که ما داریم