2777
2789
عنوان

بهترین مارک شیر خشک

245488 بازدید | 64 پست

سلام خانمها

لطفا کسایی که به بچه هاشون شیر خشک میدن راهنماییم کنن بهترین مارک شیر خشک چیه؟ دخترم الان بیست روزشه و شیر خودم سیرش نمی کنه. چند روزه بهش ببلاک دادم ولی میخوام ببینم شیر بهتری هست اونو بدم. ممنون

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکترا میگن آپتامیل نزدیک ترین شیرخشک ب شیرمادره من خودمم از بدو تولد تا الان میدم راضیم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
بايد ببيني چي بهش ميسازه.من از اول ببلاك دادم بهش ساخته ديگه عوضش نكردم

یعنی چی میسازه؟ البته الان یبوست داره

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
عزیزم دکترا میگن آپتامیل نزدیک ترین شیرخشک ب شیرمادره من خودمم از بدو تولد تا الان میدم راضیم

یعنی باید از دکترش بپرسم؟

بهترین مارک شیرخشک اونیه که بچتون میسازه.ومایل به خوردنشه.یکی از خواهرزادهام بب جونیور میخورد اون یکی دوست نداشت .یکیشون نیدو میخورد ولی چون شیرین بود اون یکی دوست نداشت

یعنی باید از دکترش بپرسم؟

ببین ببلاک و آپتامیل خیلی خوبن ویتامین هاشون حالا انتخاب من آپتامیل بوده و خیلی راضیم توام باید ببینی کدومش میسازه مثلا درد نداره رفلاکس نداره با اون شیر اونو بدی بهش فقط نان نده چربه بچه رو چاق میکنه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

آپتاميل خوشمزه نيست فكر كنم دختر منكه با بدبختي و تو خواب ميخوره

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
آپتاميل خوشمزه نيست فكر كنم دختر منكه با بدبختي و تو خواب ميخوره

ن ربطی ب خوشمزگی نداره پسر منم چند ماه اینجوری شده بود همش ابمیوه میخورد بجای شیر بعد چند مدت درست شد