2777
2789
عنوان

دخترایی که توی خواستگاری دروغ میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 61 پست
گول زدن نه درست نیست اما جایی که زن ضد زن باشه دیگه چه انتظار از مرد

ضد زن ؟؟؟ طرف رابطه جنسی داشته قبل ازدواج بعددد بره لکه نههه من باکره ام؟؟؟ خوب مجبوره با کسی که براش مهمه این چیزا ازدواج کنه؟؟؟ بره با یکی مثل خودش ازدواج کنه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار عیسی به دین خود موسی به دین خود والا اگه جار نزنیم و به دیگران تحمیل نکنیم که مثلا من روش ...

همون دگ

شما که روشن فکری میشه با یکی ازدواج کنی که گذشتت براش مهم نباشه؟

میشه مرد های سنتی رو بزارین برای دخترای سنتی لطفا ؟

به شخصه ندیدم پسری توی جلسه خواستگاری سوال کنه با کسی بودی یا نه؟این سوال رو پسرایی میپرسن که خودشون ...

همه پسر دخترا از هم میپرسن

حق هر دو طرفه بپرسن

الان شما نمیخاید بدونید با کی ازدواج میکنید و چه گذشته ای داشت؟عجب

حالاا همین خانما که ادعای روشن فکری میکنن و میگن مهم نیست حتی طرف رابطه جنسی داشته زن برا داداشون می ...

زن بر علیه زن ...

کاش کمی انسان تر بودیم 

میگم که خیلی ها لب و دهنن بهتره هیچی رو تو جامعه رواج ندیم والا اونی که بخواد رواج بده به زور تحمیل کنه که فکر من درسته خودش تفکر خودشو قبول نداره😂

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

کاش هر کس بره سمت آدمی مثل خودش من تو گذشتم رابطه نداشتم پس من حقم یا کسی مثل خودم ازدواج کنم 

یکی ام رابطه داشته اوکی به خودش مربوط به ما چه مربوط ولی بره با کسی مثل خودش ازدواج کنه نه دختر پسر پاک بخوان

همه پسر دخترا از هم میپرسنحق هر دو طرفه بپرسنالان شما نمیخاید بدونید با کی ازدواج میکنید و چه گذشته ...

نیازی به پرسیدن مستقیم نیست به راحتی میشه دروغ بگه!

در مورد همه چیز توی ازدواج باید دنبال فکت بگردین سوال مستقیم رو که طرف میپیچونه

پسرا کلی سوتی میدن توی صحبتاشون که میشه متوجه شد طرف با صد نفر بوده

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
زن بر علیه زن ...کاش کمی انسان تر بودیم میگم که خیلی ها لب و دهنن بهتره هیچی رو تو جامعه رواج ندیم و ...

بخاطر این انسان نیستم که میگم خودم رابطه نداشتم با کسی مثل خودم میخوام ازدواج کنم‌؟؟؟😂😂😂

کسی نگفت فکر من درسته شما بیشتر در تلاشی 

کاش هر کس بره سمت آدمی مثل خودش من تو گذشتم رابطه نداشتم پس من حقم یا کسی مثل خودم ازدواج کنم یکی ام ...

من همسرم رابطه داشت بهم گفت بازم قبولش کردم. اتفاقن خیلی از صداقتش خوشم آمد

همون دگشما که روشن فکری میشه با یکی ازدواج کنی که گذشتت براش مهم نباشه؟میشه مرد های سنتی رو بزارین ب ...

متوجه نشدم چی گفتین حرفم دوطرفه هست نگفتم من روشن فکرم😂😂

اما کاش همونجوری که گفتین می‌بود بیشتر اختلاف ها به خاطر همین تفکر های متفاوت طرفین شکل میگیره

الان یکی از مشکلاتی که افراد زندانی دارن اینه که میگن بعد از آزادیشون با اینکه تصمیم می گیرن شریف زندگی کنن اما به دلیل سوء سابقه واینکه قبلا حبس بودن کسی بهشون کار نمی ده .

من حرفم برای اون دسته از آدماییه که واقعا و از ته دل نادم و پشیمونن یعنی نباید راهی باشه تا شروعی دوباره داشته باشن

یعنی باید بدلیل اشتباهاتی که قبلا بر اقر هزار و یک دلیل انجام دادن تا آخر عمر طرد بشن ( باز هم میگم افرادی که واقعا توبه می کنن )

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست
ضد زن ؟؟؟ طرف رابطه جنسی داشته قبل ازدواج بعددد بره لکه نههه من باکره ام؟؟؟ خوب مجبوره با کسی که برا ...

عزیزم نزن اروم باش.

شما دقت کن گفتم گول زدن درست نیست اگه زن ضد زن نبود خیلی راحت به طرفش میگفت باور کن بیشتر مادرا بیشتر از پسرا گیر میدن به دختر بیچاره نمونش مادر خودمه حالا اینکه با کی ازدواج کنه درست باید یکی باشه مثل خودشون

من همسرم رابطه داشت بهم گفت بازم قبولش کردم. اتفاقن خیلی از صداقتش خوشم آمد

اونوقت دخترایی که رابطه داشتن رو شماتت میکنید؟

بالاخره رابطه پیف پیفه یا به به ؟

واسه مرد عیب نداره واسه زن گگاه کبیره؟

الان یکی از مشکلاتی که افراد زندانی دارن اینه که میگن بعد از آزادیشون با اینکه تصمیم می گیرن شریف زن ...

توبه کردن دلیل بر این نمیشه بهای اشتباهشون رو ندن.

اشتباه کردی عزیزم عیبی نداره بهای اشتباهت اینه که یه بخشی از مرد ها که براشون مهمه رو از دست میدی.

اینکه دروغ بگی چون توبه کردی بنظرم همون گول زدن هست فرقی نداره 

عزیزم نزن اروم باش.شما دقت کن گفتم گول زدن درست نیست اگه زن ضد زن نبود خیلی راحت به طرفش میگفت باور ...

ولی من تاپیکی دیدم ک دختره باکره نبود و خاستگار بیان کرده بود من برام مهمه بفهمم ولت میکنم 

و ۸۰ درصد میگفتن مگه چیه  نگو بهش بگو نداشتم 

واقعا ازدواج کردن به چه قیمت