2777
2789
عنوان

دخترایی که توی خواستگاری دروغ میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 61 پست
ولی من تاپیکی دیدم ک دختره باکره نبود و خاستگار بیان کرده بود من برام مهمه بفهمم ولت میکنم و ۸۰ درصد ...

چطور پسرا نگن عیب نداره ؟

من میگم هرکی با مثل خودش 

اما هرکاری کنی یه عده پنهان کاری میکنن 

چاری ای نیست

بخاطر این انسان نیستم که میگم خودم رابطه نداشتم با کسی مثل خودم میخوام ازدواج کنم‌؟؟؟😂😂😂کسی نگفت ...

شما چرا به خودت میگیری؟اصلا مخاطبم شما نیستی پیدا کردی ازدواج کن به ما چه من دارم درباره جامعه کلی حرف میزنم نه بحثی و نه تلاشی اصلا من خودم مثل شما دنبال همچین ادمیم😐😂❤️

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت دخترایی که رابطه داشتن رو شماتت میکنید؟بالاخره رابطه پیف پیفه یا به به ؟واسه مرد عیب نداره وا ...

به نظر من اگه گناه عیب برا هر دو جنسه نه فقط زن

ولی درکل کسی که پاک‌بوده بله حقش آدم پاک 

به نظر من اگه گناه عیب برا هر دو جنسه نه فقط زنولی درکل کسی که پاک‌بوده بله حقش آدم پاک

خب این حرف مشکلی نداره

منم همینو میگم

اقا هرکی با مثل خودش

اما امثال اینا مرد رو مجاز به هر گوهی خوردن میدونن

چطور پسرا نگن عیب نداره ؟من میگم هرکی با مثل خودش اما هرکاری کنی یه عده پنهان کاری میکنن چاری ای نیس ...

کجااا من گفتم پسر نگه مشکلی نیست؟؟؟؟؟؟

بله من حق میدم پسری که با دختری رابطه ندازه بله حقش یه خانم باکره نه دختری که رابطه داشته گولش بزنه

اونوقت دخترایی که رابطه داشتن رو شماتت میکنید؟بالاخره رابطه پیف پیفه یا به به ؟واسه مرد عیب نداره وا ...

من؟ خوب من خودم چون داداش دارم من نظر شخصی خودم اینه که بدن زن خیلی با ارزش تر هست و مرد و زن خیلی با هم فرق دارن و ارزش های یک پسر بیشتر دستاورد های زندگیشه مالی درامد خونه ماشین مدرک و ... ولی دختر اولین ارزشش پاکدامنیش هست.

این نظر شخصی من بود اصن قصد تحمیل ندارم نریزن سرم بگن زن ستیز و اینا

توبه کردن دلیل بر این نمیشه بهای اشتباهشون رو ندن.اشتباه کردی عزیزم عیبی نداره بهای اشتباهت اینه که ...

یعنی اگه شما یه مورد خوب ازدواج پیدا کنی و خودم هم به خدای خودت قول دادی که از این به بعد پاک زندگی کنی و اشتباهات گذشته رو تکرار نکنی ، تو مراسم خواستگاری به ایشون اشتباهات گذشته ات رو می گی ؟

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست
ولی من تاپیکی دیدم ک دختره باکره نبود و خاستگار بیان کرده بود من برام مهمه بفهمم ولت میکنم و ۸۰ درصد ...

والا این بدتره به نظر من بگو خواست خواست نخواست به سلامت نموندیم که دست خودمون که هر روزم مکافات بکشیم که نکنه فهمیده باشه بعدم خیلیییی به مشکل میخورن در اینده

والا این بدتره به نظر من بگو خواست خواست نخواست به سلامت نموندیم که دست خودمون که هر روزم مکافات بکش ...

صدرصد من میگم اصلا نگه چرا رازشو بگه؟؟؟ وقتی میبینه طرف واسش مهمه به یه چیز بهونه کنه ردش کنه

یعنی اگه شما یه مورد خوب ازدواج پیدا کنی و خودم هم به خدای خودت قول دادی که از این به بعد پاک زندگی ...

من که متاهلم ولی آره چون اون دنیا باید جواب بدم از نظر من خیانته این کار صادقانه میگم به این امید که چشم پوشی کنه از اشتباهم

صدرصد من میگم اصلا نگه چرا رازشو بگه؟؟؟ وقتی میبینه طرف واسش مهمه به یه چیز بهونه کنه ردش کنه

منم همونو میگم که کاری به اینکه روشن فکریم یا نه ندارم کاری کردی تا تهش پشتش باش به خدا خیلی جاها بد شدن بهتر از خوب بودنه به قول خود شماا اصلا نگو ردش کن بگو به دلم نبود تا بدتر زد طرف خلف نبود آبرو نمونه برات

مشکل از مردا نیست متاسفانه مشکل از خودمونه که این تفکرو رواج میدیم 

کاش هر کس بره سمت آدمی مثل خودش من تو گذشتم رابطه نداشتم پس من حقم یا کسی مثل خودم ازدواج کنم یکی ام ...

داشتم به این حرفتون فکر میکردم بدبختی اینجاست سن ازدواج رفته بالا یعنی پسر ندیدم پاااک باشه بعد چقدر بگردیم پاکشو پیدا کنیم اخه😂

بعد همین پسرا که با صد نفر بودن میان مریم مقدس میخوان😑😂