2777
2789
عنوان

دخترایی که توی خواستگاری دروغ میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 61 پست

با شما موافقم 

شاید یه خواستگار بگه برام مهم نیست ولی وقتی یکی براش مهم هست باید واقعیت گفته بشه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

چون طرف مقابل شعور پذیرشش رو نداره

کسی که شعور ندارع چرا زنش میشن🧐

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مرده بر میگرده بگه من دوست دختر داشتم من رابطه داشتم با افتخارررر که دختره پاشه بگه بخدا یه چیزا ...

آره 

خیلی ها می گن

من خواستگارم گفت هم خونه بوده دو بار به مدت چند سال با دو تا دختر

به شخصه ندیدم پسری توی جلسه خواستگاری سوال کنه با کسی بودی یا نه؟

این سوال رو پسرایی میپرسن که خودشون تپه فتح نکرده نذاشتن ولی دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده میگردن که از قضا کار خدا یکی لنگه خودشون گیرشون میاد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

حرف شما درسته

ولی یه چیزی بگم ، خدایی اگه همه بخوان تو جلسه خواستگاری صادق باشن و باطنشون و رو کنن ، کمتر ازدواجی شکل می گیره ،

یه بنده خدایی می گفت اگه تصمیم گرفتید که تغییر کنید و قراره تو مسیر درست و صحیحی از این به بعد قرار بگیرید و متعهد بشین لازم نیست گذشته تون رو علنی کنید ،به شرطی که واقعا بخواهیم اشتباهات گذشته رو تکرار نکنیم ...

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

حالاا همین خانما که ادعای روشن فکری میکنن و میگن مهم نیست حتی طرف رابطه جنسی داشته زن برا داداشون میخوان بگیرن سخت گیر میشن میخوام بیینم چنین دختری رو قبول میکنن؟؟؟ عمر اگه چندین دختری رو برای خودشون بخوان

مگه مرده بر میگرده بگه من دوست دختر داشتم من رابطه داشتم با افتخارررر که دختره پاشه بگه بخدا یه چیزا ...

بله شما امتحان کنید خانوما معمولن نمیپرسن ولی من خودم از همسرم پرسیدم بهم صادقانه حتی تعدادشم گف. دخترا دروغ میگن

حرف شما درستهولی یه چیزی بگم ، خدایی اگه همه بخوان تو جلسه خواستگاری صادق باشن و باطنشون و رو کنن ، ...

یعنی دختر رابطه جنسی هم داشته طرف میگه برام مهمه نباید گفته شه؟؟؟ منم نظرم اینکه گفته نشه چرا باید بقیه بدونن 

ولی خوب بهتر نیست وقتی میبینه خواسته پسر چیه که اون نیست رد کنه به بهانه دیگه ایی

حرف شما درستهولی یه چیزی بگم ، خدایی اگه همه بخوان تو جلسه خواستگاری صادق باشن و باطنشون و رو کنن ، ...

درسته لازم نیست در اولین جلسه گفته بشه ولی باید 

در مورد گذشته سوال بشه طی گذر دوران آشنایی یا طرفین کنار میان یا خیر

مثلا طرف با صد نفر رابطه داشته یا مثلادزد بوده یا معتاد بوده یا هرچیزی که خیر اخلاقی هست ولی تصمیم گرفته برای ازدواج به بعد خوب زندگی کنه خب این وسط بنظرتون گذشته در شکل گیری شخصیت آدم ها موثر نیست؟

بنظرتون آدمی که مثلا بیست سال ده سال عمرش کثیف زندگی کرده می‌تونه یک شخصیت موجه از خودش برای حال و آینده بسازه یا همش تظاهر هست و فردا روز خسته میشه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
همینو بگو گناه کردن به بحثه افتخار کردن به گناه یه بحث دیگه حالا گذشته شون به کنار ولی نباید دفاع کن ...

بهترین کار عیسی به دین خود موسی به دین خود والا اگه جار نزنیم و به دیگران تحمیل نکنیم که مثلا من روشن فکرم یا من گناه میدونم اینهمه خیلی ها اشتباه نمیکردن 

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛