2777
2789

۱۰ ساله داییم با ۱/۴ قیمت تو خونه مونه 

بعد امروز مامانم داشت میگفت میخوام خونه رو بفروشم ۲ تومن روش بذارم یه خونه جای بهتر بخرم فلانی( داییم ) هم بره یه منظقه بهتر بشینه 😐😐😐

خونه داییم تو یه شهر دیگه ست ما هروقت میریم دیدن فامیلا باید با خفت و خواری با منت مثل مهمون بریم تو خونه ای که مال خودمونه 

اصلا هم مراقبت نکردن همه کابینتا و در ها خراب شده

یعنی نمیگه ۲ تومن بدم واسه دخترم ماشین بخرم یا یکی دیگه از خونه هامون رو بفروشه بهتر بخره که بتونه اجاره بیشتر بگیره 

الان هر سال که خونه رو میخوایم تمدید کنیم مامانم وام میگیره که بتونیم رهن بدیم 

یعنی درواقع ما سختی میکشیم ولی داییم مجانی نشسته 😐

همین مادر گرامی وقتی من دانشگاه قبول شدم گفت پول ندارم بفرستمت تهران بمون شهر خودمون

منم از عصر دارم خرج میتراشم واسه ش بدونه ما پول اضافه نداریم واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارثیس؟

اره با ارثش خریده واسه همین هیچوقت حرفی ازش نزدم 

ولی الان بخواد پول بذاره روش که دیگه ارثش نیست 

بعد خدایی منم از خانواده شانس نیاوردم مردم ارثشون رو میگیرن به سرمایه میکنن واسه بچه هاشون 

مادر من ارثش رو ریخته پا برادرش بابامم که میگه ارث نمیخوام 😐

دم داییت گرم که اینقدر زرنگه وازسادگی ودلسوزی مامانت استفاده نیکنه،بهتره جدی با مادرتون صحبت کنین

داییم وضع مالیش بده 

ولی باید بیشتر کار کنه خودش و زنش هیچچچچ خرجی نمیکنن ۱۵ ساله ازدواج کردن هیچی ندارن 

اره با ارثش خریده واسه همین هیچوقت حرفی ازش نزدم ولی الان بخواد پول بذاره روش که دیگه ارثش نیست بعد ...

دقیقا مثل مادر من.هیچی از برادراش نگرفت 

تازه داییم رفت همه جا ،جار زد که حق خواهرامو دادم

الانم یه چی میشه مامانم بیشتر ازما دلش واسه بچه های داداشش میسوزه

اره با ارثش خریده واسه همین هیچوقت حرفی ازش نزدم ولی الان بخواد پول بذاره روش که دیگه ارثش نیست بعد ...

بشین خوب با دلایل قانع کننده نصیحتش کن تا قانع بشه پول کمی نیست 

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂