2777
2789
عنوان

چطوری بخوابم🦍

72 بازدید | 11 پست

بچها من خوابم نمیبره تا پنج صبح از پنج میخوابم تا سیزده

واقعا خسته شدم از این روند🫠

ملاتونین هم که میخورم دیگه بیهوش میشم کل روزو بخوابم بازم خسته و بی حالم

راه حلی ندارین؟:')

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یه شب تا صبح کلا نخواب ساعت خوابت و عوض کن بعدش 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شب تا صبح کلا نخواب ساعت خوابت و عوض کن بعدش

صبح چار خوابیدم تا شش بعد دیگه نخوابیدم

الان از شدت خستگی سرم درد میکنه ولی خوابم نمیبره😑

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یه روز سختیشو تحمل کن و نخواب تا شب، خودتو هم خسته کن که شب یازده اینا بخوابی، کم‌کم روال شه

نمیدونم تا حالا برات پیش اومده که از شدت خستگی بیش از حد خوابت نبره یا نه

من همچین حالتی میشم😑

صبح چار خوابیدم تا شش بعد دیگه نخوابیدمالان از شدت خستگی سرم درد میکنه ولی خوابم نمیبره😑

خب بیدار بمون ولی تا فردا شب نخواب سخته ولی فردا ۸ خوابت میبره زود بیدار میشی دیگه عادت میکنی کسایی که کشور دور می‌رن چون صبح و شبمون برعکس همین کار رو میکنن

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

زل بزن تو گوشی چشات خسته بشه تا خوابت ببره

دو ساعته تو گوشی ام🦍😑

خب بیدار بمون ولی تا فردا شب نخواب سخته ولی فردا ۸ خوابت میبره زود بیدار میشی دیگه عادت میکنی کسایی ...

اوکی امتحانش میکنم 

امیدوارم جواب بده مرسی🤝🏻🩷🌱

برو حموم بیا حموم بخارش ادمو میگیره بیای خوابت میگیره

عه

انجامش میدم الان پس

مرسی🩷