2777
2789
عنوان

وکیل ملک

63 بازدید | 7 پست

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما 

میشه لطفاً راهنمایی کنید 

خونه ای به صورت قولنامه ای خریدم مالک گفته بودن پارکینگ مشاع ... کل ساختمان ۱۰ واحد 

واحد من ۸۰ متر طبقه دوم واحد رو به رو ۶۸ متر و انباری کنار درب شون هستش 

انباری من خیاط 

حالا اینکه از اولین روزی که اومدم ساختمون 

سر پارکینگ بحث داشتن . و سه نفر از واحد ها یا هم دوست شدن و برای خودشون ماشین می‌زارن و واحد رو به رو من یجورایی مدیر ساختمون هستش . حمن بهشون گفتم یه کلید به من بدم بابت یکی از ۳ تا درب حیاط 

میگن نمیشه نمی‌دیم ..... 

و واحد رو ب رو میگه قولنامه من نوشته شده کجا پارکینگ دارم ( در صورتی که چنین نمیتونه باشه ) واحد ۱۰ گفتن مشاع اینجا و خود همین واحد پارکینگ منو گرفتن نمی‌دیدن . من چه راهکاری دارید پارکینگ باید بگیرم ؟ 

🕊

سندنگاه کنید زده همراه پارکینگ اگ نزده بود واحد تون بدون پارکینگ هست‌ ومشاع

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سندنگاه کنید زده همراه پارکینگ اگ نزده بود واحد تون بدون پارکینگ هست‌ ومشاع

ممنون سند ندارن 

آپارتمان قولنامه ای هستش 

و اینکه مشاع 

خوب مشاع باشه مگه نباید بنده هم از کلید حیاط داشته باشم ؟ 

🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون سند ندارن آپارتمان قولنامه ای هستش و اینکه مشاع خوب مشاع باشه مگه نباید بنده هم از کلید حیاط د ...

بلاخره تو قولنامه بنگاه زده شده باید ببینید مشاع زدن یا بدون پارکینگ کلا

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بلاخره تو قولنامه بنگاه زده شده باید ببینید مشاع زدن یا بدون پارکینگ کلا

و کلا برای تمام ساکنین مشاع . اما دو سه نفری زور میگن و پارکینگ مالک قبلی رو بهم نمیدن جای مشخص مستاجر مالک قبلی پارک میکرد اما دیگه بهم پارکینگ نمی‌دن

🕊
بله قولنامه قید شده مشاع

برین دفاتر قضائی دادخواست بزنید پس دارن سواستفاده میکنن ابلاغیه برسه واسشون متوجه میشن ک اذیت تون نداشته باشن

برین دفاتر قضائی دادخواست بزنید پس دارن سواستفاده میکنن ابلاغیه برسه واسشون متوجه میشن ک اذیت تون ند ...

دقیقا اول قرار شد پارکینگ منو تحویل بدن . اما مجدد پیشمون‌ شدن .... و مالک قبل ای بهم گفتن یه کلید بزن از هر دری که میخوای و ورود کن ب حیاط . با همسایه در میون گذاشتم قبول نکردن ....بله چون دارن سو استفاده میکنند ناراحت ام . و اینکه من به عنوان یه مالک باید کلید حیاط داشته باشم 

🕊