2777
2789
عنوان

نگرانم یه جوریم

32 بازدید | 5 پست

دخترم از این هشت ماهه میره دستشویی کل لباساشو عوض می‌کنه باباش میگه برو باهاش حرف بزن مشکلش چیه 

مشکلش اینه دیر ب دستشویی میره انکار وسواس گرفته 

نمیدونم چطور یادش بدم کل لباساش رو خیس نکنه 

دست میشوره خودشو خیس نکنه 

طهارت میکنه خودشو از کمر تا پا با اب سرد نشوره 

کمکم کنید موندم چیکار کنم؟

سریع ببریدش پیش روانشناس

وسواس توی سن پایین میتونه نشانه اوتیسم باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سریع ببریدش پیش روانشناسوسواس توی سن پایین میتونه نشانه اوتیسم باشه

من میگم وسواس داره ولی مامانم میگه این از تمیزی بچس 

میکم مادر من این هرروز لخت میره دستشویی هودشو با اب سرد میشوره هرروز لبلساش خیس کثیفن دلیلش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم وسواس داره ولی مامانم میگه این از تمیزی بچس میکم مادر من این هرروز لخت میره دستشویی هودشو با ...

مامانت چیزی نمیدونه عزیزم

این وسواس شدیده، خیلیم شدیده

ببرش پیش روانشناس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دکتر خوب تو شهرمون نداریم روانشناس خودشون مشکل دارن بعد مشکل بچه منو حل کنند

دیگه تا افکار شماها اینجوریه بچتون هر بلایی سرش بیاد حقتونه

شهرت هر جا که باشه اگه سلامتیش واست مهم باشه تا هند و چینم که شده باید بری، رفتن به شهر بزرگ تو ایران که کاری نداره