من با خانواده شوهرم قطع ارتباطم، الان شوهرم رفته شهرستان خونه باباش اینا و از ظهر که خودم زنگ زدم ببینم سالم رسیده، هیچ خبری ازم نگرفته، خیلی عصبانیم!!!چه واکنشی نشون بدم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقییقااا، تازه همین الان پیام داده کجایی سرت گرمه سراغ منو نمیگیری!!!!!
وایییییی انقدر بدم میاد دست پیشو میگیرن که پس نیافتن اه اه بیشعپرای گراز برای اینکه تو هچل نیافتن سریع خودشونو میزنن به اون راه میگن باز از کجا عصبی یا این حساسیاتا چیه نشون میدی خب زهرمار مردک الدنگ
نمیتونه، کلا توان مدیریت روابط من و خانوادشو نداشت، با بی عرضگیش باعث شد هربار خواهراش بهم توهین کنن منم قطع ارتباط کردم، یه مدت خودشم قطع ارتباط کرد ولی به بهانه مرگ و میر فامیل و مریضی باباش و ...باز رابطشونو باهاش درست کردن
نمیتونه، کلا توان مدیریت روابط من و خانوادشو نداشت، با بی عرضگیش باعث شد هربار خواهراش بهم توهین کنن ...
پس تو باید ی حرکتی بزنی بنظرم اشتی کن باهاشون اینحوری خوب نییس اصلا از کجا معلوم چیا تو گوشش بخونن الان تنهاش نزار هرگز هر جا رف برو باهاش خواهراشم چیزی کفتن توم جواب بده اما پیش شوهرت تعریف نکن اون چی گف من چی گفتم ساده نباش بزار اونا بده شن نه تو