2777
2789
عنوان

من همش كمك ميخوام از دوست جونا

58 بازدید | 11 پست

دوستان كسي بوده انقباض داشته باشه ؟ من همش ٢ روزه زير دلم عين سنگ سفت ميشه ، اگه ديروز هر يك دو ساعت اينجوري ميشد الان فاصلش كمتر شده ، درد ندارم ولي بعضي وقتا يك درد كمي مياد سراغم ، چيكار كنم ؟ 

ديروز صبح دكتر بودم گفت سر بچه خيلي اومده پايين ، اومده تو لگن ، دقيقاً از چند ساعت بعد من انقباضم شروع شد ، 

به نظرتون چيكار كنم ؟ 

اولش هم با دستگاه داپلر قلب نينيو چك كرد ، اولش كند ميزد بعد يهو تند تند شد ، دكتر گفت شايد بند نافو تو دستش گرفته ، 

ميشه بگين چيكار كنم ، از استرس زياد واقعاً گيجم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يك هفته ديگه ٨ ماه كامل ميشم ، 😔  خيلي ميترسم نميدونم چيكار كنم

نترس خانومی شاید اصلا بچه تو زودتر رشد کرده و به سنی رسیده که دنیا بیاد مشکلی پیش نمیاد ...البته بعضیها هم از ماه هشت دهانه رحم شروع به باز شدن میکنه چون سر بچه زودتر میاد تو لگن مثل خواهر من که وقتی دردش شروع شد یعنی هنوز اولش بود و دردش زیاد نبود خواهرم هم با خیال راحت تو خونه مامانم نشسته بود و میگفت هر وقت زیاد شد میرم بیمارستان یعنی وقتی رفت گفتن دهانه رحم 7 سانت باز شده خودش باورش نمیشد ...چون از ماه هشت به بعد درد های خفیفی داشت حالا نگو دهانه رحم داشته باز میشده 

چند هفته به دنيا اومد بچه خواهرتون ؟ 

فک کنم هفته هاش کامل شد...نه نه یادم اومد 20 روز زودتر از موعد بدنیا اومد....... اما از همون ماه هشت به بعد درد های خفیف داشت که مامانم بهش میگفت بهتره چون دهانه رحمت کم کم با درد خفیف باز میشه و نیاز نیست درد زیادی بکشی

فک کنم هفته هاش کامل شد...نه نه یادم اومد 20 روز زودتر از موعد بدنیا اومد....... اما از همون ماه هشت ...

ميدونين چون مال من سرش اومده تو لگن ، دكتر گفته تا ٢٤ بهمن خودتو نگهدار ، من تازه يك هفته ديگه ٨ ماهم كامل ميشه ، درد خاصي ندارم انقباض خيلي دارم 

ميدونين چون مال من سرش اومده تو لگن ، دكتر گفته تا ٢٤ بهمن خودتو نگهدار ، من تازه يك هفته ديگه ...

ان شالله به خیر و خوشی بدنیا میاد نگران نباش فک کنم شما از اونایی هستی که زیاد نمیخواد درد بکشی بچه زودی میاد بیرون