2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بپرس که اون طفلی ها از چی خوشحال میشن!؟

از بودن مامانشون از داشتن مامانی که با کلی سختی بازم رهاشون نکنه و تا ابد حامی بچه هاش باشه👍

انشاالله همیشه سالم سلامت باشی😇

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

اینم بپرس که اون طفلی ها از چی خوشحال میشن!؟از بودن مامانشون از داشتن مامانی که با کلی سختی بازم رها ...

🥺😔

مامانی که خسته اس،دیگه خوشحال نیست،کارد رسیده به استخوناش ،از درون پوکیده ،چطور میتونه بچه هاش و خوشحال کنه؟😭

🥺😔مامانی که خسته اس،دیگه خوشحال نیست،کارد رسیده به استخوناش ،از درون پوکیده ،چطور میتونه بچه هاش و ...

بهت حق میدم و میدونم که هر چی بگی حقه اما دیدم مادری که توی بدترین وضعیت اقتصادی و خانوادگی بود یعنی همسرش شیشه مصرف می‌کرد اما بخاطر بچه هاش طاقت آورد الان یکی از پسراش داره ارشد میخونه یکی دیگه یه شغل عالی داره دخترشم دبیر شده

خلاصه اون طفلی ها گناهی نکردن که پدرشون بد هست یا مادرشون قراره رهاشون کنه

البته بازم کسی تو شرایط تو نیست و نمیتونه قضاوتت بکنه فقط من میگم اونا گناه دارن

امیدوارم زندگی به کام خودت و بچه هات باشه و به آرزوهاتون برسید......آمین

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

🥺😔مامانی که خسته اس،دیگه خوشحال نیست،کارد رسیده به استخوناش ،از درون پوکیده ،چطور میتونه بچه هاش و ...

خانومی

تو اینترنت جستجو کن زندگی پس از زندگی قسمت خاک غم میاد 

مربوط به خانم مریم قربانی هست

دقیقا مثل شما دو تا بچه داشت و با شوهرش مشکل داشت و خودکشی کرده بود و اون دنیا میبینه که خودکشی قابل بخشش نیست و عذاب خیلی خیلی سنگینی داره...

چون هر روز که زنده از خواب بیدار میشیم خدا یک فرصت تازه به ما داده...

حتما ببین برنامه اش رو هر چه زودتر از اینترنت ببین

کاملا مطابق و مشابه زندگی شماست

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/