2777
2789
عنوان

چه غذایی رو دوست ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من خیلی بد شده قبلا خوشمزه تر بود

شاید واقعا عوض شده مم فکر کردم مشکل از نوع پخت هست مثلا سویا باید بیشتر بپزه یا اینجور چیزا ولی هر جور میپزم هر چقدر ادویه نمک رب میزنم اون مزه دلچسب نمیشه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

سبزی پلو با ماهی

اره سبزی پلو ناجوره یکم من ماهی دوست دارم هر جور پخته بشه دوست نداری؟

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

هر غذایی که گوشت یا مرغ نداشته باشه دوست ندارم حقیقت

من هم تقریبا مثل خودت 

البته به استشنا از فلافل و کوکو سبزی خوشم میاد ولی بقیه غذا باید گوشت یا مرغ داشته باشه مثلا آلبالو پلو باید حتما گوشت داشته باشه

Tunnel Vision                                                                 

قرمه سبزی دوست ندارم 

غذا هایی که بادمجون داره هم بدم میاد

از جوجه کباب هم خوشم نمیاد اما گاهی مجبورا میخورم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هر غذایی که گوشت یا مرغ نداشته باشه دوست ندارم حقیقت

او چه مجلسی😎😁 اره منم غذاهای گوشتی بیشتر دوست وارم اصلا لذیذ هستن بخصوص کباب ها کوبیده خود مرغ زرشک پلو البته برای شام نه

من هم میگم مگه میشه ؟ 😂همه دور اطرافیانم فسنجون دوست دارند.

واقعا خودمم نمیدونم چرا دوست ندارم 😶😂

دوست لَه لَه میزنه براش

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

من هم تقریبا مثل خودت البته به استشنا از فلافل و کوکو سبزی خوشم میاد ولی بقیه غذا باید گوشت یا مرغ د ...

اره ما ام حتی شامی و توش سینه مرغ ریز شده یا قارچ میزنیم تو ماکارانی سینه مرغ میزنیم بره پایین 😑😂

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم