2777
2789
عنوان

چه غذایی رو دوست ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 103 پست
از کله پاچه. ماکارونی .ترشی. غذای شیرین مثل آلبالو پلو وشیرین پلو.حلیم چون توش یه عالمه دنبه میندازن ...

اره اره دقیقا منم شله زرد بدم میاد آخه هیچ مزه خاصی نداره همینطور حلیم باز اش بهتره یکم اگه تند باشه ولی اینا انگار غذا نیستن میان وعده هم نیستن برای غذای نی نی خوبه🫣

ترشی چراااا هیچ مدلی دوست نداری

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اره دقیقا منم شله زرد بدم میاد آخه هیچ مزه خاصی نداره همینطور حلیم باز اش بهتره یکم اگه تند باشه ...

من که اش رشته دوست دارم با اش عباسعلی ولی بقیه اش ها نه 

حلیم که خیلی خوبه 

کجاش غذای نی نیه😂

Tunnel Vision                                                                 

لوببا پلو که لوبیا سبز است دوست دارم ولی لوبیا چشم بلبلی نه

با خورشت بادمجون خوشمزه میشه البته خب سلیقه هست دیگه 

مثلا اگه خالی لوبیاچشم بلبلی رو آب‌پز با نمک بهت بدن میخوری؟

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

با خورشت بادمجون خوشمزه میشه البته خب سلیقه هست دیگه مثلا اگه خالی لوبیاچشم بلبلی رو آب‌پز با نمک به ...

عمرا! اصلا بدم از لوبیا چشم بلبلی میاد حالا خالی یا با برنج !

خورشت بادمجون با لوبیا چشم بلبلی ؟؟؟

Tunnel Vision                                                                 

من که اش رشته دوست دارم با اش عباسعلی ولی بقیه اش ها نه حلیم که خیلی خوبه کجاش غذای نی نیه😂

من باهاش کنار نمیام توش گوشته ولی شکر باید بزنی😬 آخه نمیخونن معلوم نیست دسره یا غذا با نمک هم سنگینه نمیشه خورد 

عمرا! اصلا بدم از لوبیا چشم بلبلی میاد حالا خالی یا با برنج !خورشت بادمجون با لوبیا چشم بلبلی ؟؟؟

اره منظورم اینه لوبیا تو برنج باشه با خورشت بادمجون اونا که روغن زیاد پختن با ماست و ریحون 

من باهاش کنار نمیام توش گوشته ولی شکر باید بزنی😬 آخه نمیخونن معلوم نیست دسره یا غذا با نمک هم سنگین ...

من شکر میزنم خیلی هم خوشمزه میشه.

شاید زیاد سیر نکنه ولی باید زیاد خورد نون هم خورد 

ولی اش که مقوی و سنگین است سیر هم می‌کنه 

اینجور اش ها رو اصلا نمیشه به نی نی داد معده اش هضم نمیکنه 😂

Tunnel Vision                                                                 

کله پاچه گوشت قرمز خورشتی.رانمرغ

چرا رون مرغ دوست ندارییییی بیخ چطور ؟ پس کجاشو دوست داری .؟

اره منظورم اینه لوبیا تو برنج باشه با خورشت بادمجون اونا که روغن زیاد پختن با ماست و ریحون

اصلا اینجور خورشتی نخوردم تأحالا

تصورش هم میکنم عمرا خوشم بیاد

Tunnel Vision