2777
2789

بگو دوساله دیگه

هربچه با بچه دیگه فرق داره 

یک کارهایی باید تویک سن خاص انجام بدن 

بعضی کارها را والدین باید اموزش بدن مثلا همین رنگ را مورددیدم بچه مهد کودک میرفته بلد نبوده

حرف زیاد میزنه ، ولی رنگ ها رو هنوز تشخیص نمیده ،مثلا بلده بگه زرد یا آبی و قرمز ولی تشخیص نمیده 

جفت پا هم تازگیا یکم می‌ره ولی می‌ترسه خیلی بلند نمیپره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زیاد میزنه ، ولی رنگ ها رو هنوز تشخیص نمیده ،مثلا بلده بگه زرد یا آبی و قرمز ولی تشخیص نمیده جفت ...

بچت دقیقا چند ماهشه؟

جفت پا یادش دادی یا خودش یاد گرفته؟

جمله میگه؟

بچت دقیقا چند ماهشه؟جفت پا یادش دادی یا خودش یاد گرفته؟جمله میگه؟

دو سال و یه ماه 

خودم یادش دادم انگار میترسید بپره خودم دستاشو می‌گرفتم می‌پرسیدم دستای اونم می‌کشیدم بالا تا از زمین جدا بشه کم کم یاد گرفت،البته هنوز خوب نمیتونه بلند بپره ولی از زمین جدا میشه 

اره میگه ، ولی زیاد به زبون باز کردن حساس نشو تا سه سالگی وقت داره این چیزا ارثی هم هست اگه خودت یا همسرت دیر زبون باز کرده باشی بچه هم دیر حرف میزنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞