2777
2789
عنوان

دوستانی ک جان سخت و دیدن😭😂

603 بازدید | 63 پست

از سلامت روانتون بگین؟من اولاش گفتم چ سریال خوبه قسمت 1۴ اصلا حالمو بد کرد جوری ک مشکلاتمو فراموش کردم کلا  تو شوک این بودم🥲😂

ب کسایی ک ندیدن حسودیم میشه جدی؛)

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منی که بدتر از اونم دیدم قسمت ۱۴ چیز خاصی نبود

دورت بگردم من فیلمشو دیدم حالم بد شد تو دیگ چی کشیدی:)

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

از جمعه کم کم داره حالم خوب میشه خیلی داغون بودم نفسم بند اومد

منن باز جمعه ندیدم دیروز دیدممم حالم بده هنوززز

خیلی سخت بوددلم میخواد سریع دست هانیه رو بشه فقط

آقا ی سوال من نفهمیدم هانیه چیکاره بوددمگ چیکا کرد؟

دورت بگردم من فیلمشو دیدم حالم بد شد تو دیگ چی کشیدی:)

مهربونم 💓💋

منظورم فیلم های بدتر از اون بودن *

اره واقعا خیلی سخته همچین تجربه ایی 

چه نگارهایی بودن که نتونستن خودشونو به چاه برسونن😔

(((( کاربری دست دو نفره ))))

بهتر شدم میدونی دیدن داغ چهار تا عزیز چقدر سختهههه😂💔

خداصبر بده بهموننن🙂😂

مهربونم 💓💋منظورم فیلم های بدتر از اون بودن *اره واقعا خیلی سخته همچین تجربه ایی چه نگارهایی بودن ک ...

او من اشتباه فهمیدم🙂😂

یکم حالت بهتر میشه دوباره جمعه میشه لعنت به این فیلما

حتی الان نمیتونم نبینم دیگ

آقا ی سوال من نفهمیدم هانیه چیکاره بوددمگ چیکا کرد؟

هانیه مشکوکه

فک میکنم شهرام کشوندش تهران.دیگه هم جواب تلفن کسی نداد

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀