یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آیا همه آدما در خوشی و رفاهن و بدون مشکل؟ آیا عمر ما خیلییی طولانیه؟ آیا اصلا قراره تا ابد زندگی کنیم؟ آیا با خودکشی همه چی حل میشه؟ آیا واقعا بعد از خودکشی ما قراره راحت بشیم؟🤔
هیچکس بی درد و مشکل نیست اما بعضیا هم طاقت ندارد دیگ الان من جزع او بعضیام که قشنگ از همه چی بریدهبب ...
نه عزیزم مشکلات بالاخره میگذره و تموم میشه اما اگه خدایی نکرده کسی دست به خودکشی بزنه در واقع خودشو از چاله انداخته تو چاه عذاب و سختی ن تنها تموم نمیشن بدتر و بیشترم میشن خودکشی راهش نیست گلم
ممنون از دلداریتولی گوشم از این حرفا پره دیگه نمیکشم و بخدا تحمل هیچیو ندارم دیگه
چی بگم والا زندگی هممون سخته منم یه مدت تو فکر خودکشی بودم بعدش به این فکر افتادم که منکه به هر حال قراره بمیرم این عذابو که نمیتونم تحمل کنم عذاب گناه خودکشی رو چجوری میخوام تحمل کنم یه مدت چندتا کتاب خوندم قرآن گوش کردم حالم خیلی بهتر شد
اسی ببخشید توی تاپیک شما دارم اینو میپرسم اگر میشه راهنماییم کنید.من دوسال پیش از همسرم جدا شدم و الان جفتمون مجردیم میخوام یه دعا نویس پیدا کنم باز زندگیمون به هم برگرده.تاحالا سمت دعا نرفتم بنظر شما شدنیه ؟و اینکه برای اینکه نحسی وسنگینی نداشته باشه باید چیمارکنم ؟ شما کسیو میشناسید بتونه همسرمو برگردونه ؟؟