2777
2789

دوستم با یه نفر دوسته ( دوست معمولی فعلا)

بعد طرف پارنتر داره و اسم رفیق منو تو گوشیش عشقم سیو کرده بعد به رفیقم میگم ،میگه تو فقد بقیه رو قضاوت می‌کنی 

اصلا هرچی زمانی که یه پسر پارنتر داره اصلا دلیل نداره اسم یه دختر دیگه رو عشقم سیو کنه می‌تونه عادی سیو کنه 

خلاصه گوه تو همچنین روابطی که اسمشو میزارن روشنفکری 

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂ذات نر

بعد هرچی می‌خوام قانعش کنم میگه تو قضاوت می‌کنی و همه چیزو نمیدونی از کجا میدونی دختره دوست پسرای دیگه هم نداشته باشه ؟.....

دلم میخواد......

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

ببخشید ولی 💩💩💩تو مغز دوستت که نفر سوم رابطه‌ میشه

نفر سوم نیست دوست معمولیه نه دوست دختر ولی پسره زده عشقم و میگه اون دختره دیده و مشکلی نداره😐😐😐

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

تاپیک  قبلی بود بنویسم ترکید فکر کنم دوستت عقب مونده نیست یا گارد دار کمبود درون خودش یا منفعتش توش منم خیلی از این راهنمایی ها کردم آخرش مسخره شدم گارد گرفتن چند وقت بعد به حرفم رسیدن ول کن دخالت کنی تو آدم بده میشی ولشون کن لیاقت ندارن 

بعد هرچی می‌خوام قانعش کنم میگه تو قضاوت می‌کنی و همه چیزو نمیدونی از کجا میدونی دختره دوست پسرای دی ...

باعث تاسفه ک ی دختر فقط بخاطر 

خود انگاری کاذبش پیش ی پسر کاذب ک هیچوقتی مال اون نمیشه دلش شاد چقدر باید خودش رو دست کم بگیر 

ک راضی بشه ب این خیانت

تاپیک قبلی بود بنویسم ترکید فکر کنم دوستت عقب مونده نیست یا گارد دار کمبود درون خودش یا منفعتش توش ...

نه دوست معمولی هستن به گفته خودش😐

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓