2777
2789

من اصلا دوست ندارم حسود باشم کلا خوشم نمیاد حسودی ولی به شدت به دخترای کم سن تر از خودم حسودیم میشه

من کل عمرم توسط پدر خیر ندیده ام زندونی بودم تو خونه ن تونستم ادامه تحصیل بدم ن کلاسی رفتم ن چیزی یاد گرفتم حتی نرفتم بیرون خوش بگذرونم دوستی نداشتم یبار نرفتم بیرون مثل بقیه دخترا😔😔

احساس میکنم عمرمو ریختم تو اب جوب رفت .....

میخام بدونم کسی هست این حس مشابه منو داره؟؟؟؟

این به کنار خیلی دردناک تر از این ،این هست که بقیه عمرمم همینجوری قرارع بگذره🙂این خیلی درد داره برام خیلی 

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

میتونی نزاری اینطور پیش بره

چجوری؟خیلی دلم میخاد اینجوری پیش نره

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی درو می‌بست نمی‌داشت ادامه تحصیل بدی؟ دانشگاه و که دیگ اکثرا میذارن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
یعنی درو می‌بست نمی‌داشت ادامه تحصیل بدی؟ دانشگاه و که دیگ اکثرا میذارن

ترک تحصیلم عزیزم

محدودم میکرد تا حدی من خودمم مشکل داشتم دیگه نخوندم

خیلی خیلی دلم میخاد ادامه بدم برم دانشگاه

چجوری؟خیلی دلم میخاد اینجوری پیش نره

تهش دعواس یا کتک بالاخره یجای باید تموم شه باید اراده کنی شاید سخت باشه ولی تموم میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تهش دعواس یا کتک بالاخره یجای باید تموم شه باید اراده کنی شاید سخت باشه ولی تموم میشه

بد تر اینه تو شهر خیلی کوچیک هستیم هیچ کار نمیتونم بکنم حتی برای ادامه تحصیل تو بزرگسالان باید برم شهر دیگه و پدر خبر مرگیم نمیزاره

بد تر اینه تو شهر خیلی کوچیک هستیم هیچ کار نمیتونم بکنم حتی برای ادامه تحصیل تو بزرگسالان باید برم ش ...

عزیزم همه اینا دست خودته ک ب پدرت بگی یا کسیو واسطه کنی یا بحث کنی و.... خیلیا شهرکوچیک بودن مهاجرت کردن جای دیگ یا چیزای دیگ

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

پدر و مادر ما درو روی ما نمیبستن ولی وقتی بیرون هم میرفتیم انقد فحش و تهمت به ما میبستن که مرگمون رو از خدا راضی بودیم و حتی نمیتونستیم با هیشکی ارتباط معمولی بگیریم آخرشم نزدیک ۴۰ سالمه مجرد و تنها 

بد تر اینه تو شهر خیلی کوچیک هستیم هیچ کار نمیتونم بکنم حتی برای ادامه تحصیل تو بزرگسالان باید برم ش ...

آموزش از راه دور نداره؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
عزیزم همه اینا دست خودته ک ب پدرت بگی یا کسیو واسطه کنی یا بحث کنی و.... خیلیا شهرکوچیک بودن مهاجرت ...

اره خیلی دوست داریم ولی پدرم واقعا روانیه

سادیسم و هزار نوع اختلال داره...

پدر و مادر ما درو روی ما نمیبستن ولی وقتی بیرون هم میرفتیم انقد فحش و تهمت به ما میبستن که مرگمون رو ...

اره اینم خیلی بده عزیزم خیلییییی

میدونی ... اعتماد بنفس تورو میارن پایین و باعث میشن حتی کیس خوبی نتونی جذب کنی برای ازدواج

۱۰۰ درصد رو ازذواج هم تاثیر داره

آموزش از راه دور نداره؟

نمیدونم عزیزم

بعد بگید فمنیسم نیاز نیس

بعد بگید نهههههه دخترا که ازادن

کو ازادی؟؟؟

بنده ی خدا کل جوونیشو نابود کردن بدون یک سر سوزن تجربه

خدا از پدرت نمیگذره

باید رید به سطح جامعه با این تفکرات

چن سالته؟؟

22 سالمه ماما هستم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂

اره اینم خیلی بده عزیزم خیلیییییمیدونی ... اعتماد بنفس تورو میارن پایین و باعث میشن حتی کیس خوبی نتو ...

دقیقا ، کاری کردن که از زندگی هیچی نفهمیدم

همیشه گوشه گیر و منزوی یا داشتم از غم گریه میکردم