2777
2789
عنوان

سقط جنین بعدحدودپنجاه روز

114 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من چون بارها درماه اول سقط داشتم یعنی دوسه هفته این اولین بار بود انگار از ۲۲بهمن پاک شدم امروز لکه و خون کم دارم ممکنه 

سقط جنین بعدحدودپنجاه روز باشه من زیادفعالیت نداشتم کلا۳بار تو این ۴۵_۵٠روز رفتم بیرون حتی حموم دوسه بار بوده اونم چنددقیقه ما چندسالی کلا بچه نداریم کی تجربه داره بعد این خونریزی امیدی به بچه باشه که بمونه 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

همیشه امیدی هست ولی شما باید زیر نظر دکتر دارو مصرف کنی

معمولا شیاف پروژسترون یا داروهایی می دن که بچه رو نگه داره و جلوگیری کنه از سقط

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت سقط هات چی بوده

استرس بوده تیروئید کم کارم خیلی عددش بالا بوده مهمونی زورکی هرهفته از طرف خانواده... بوده که کلی استرس بهم واردمیکرد مثلا گرمی میریختن توغذا و من هم نمیشه بگم وقتی مشخص نیست نریزین تو غذا آبروم میرفت 

ترس مسخره مثلا گربه میپره روپشت بوم دلم میریخت که خودمو آروم کردم که بیخودنترس جالبه تو همین زمان اینا یهو چالش میشه😬

از همه مهمتر بیرون رفتن راه رفتن دربیرون خانه فعالیت زیاد و حموم رفتن بصورتی که موهای ضائدمیزدم تاشب نکشیده خونریزی میکرد

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

همیشه امیدی هست ولی شما باید زیر نظر دکتر دارو مصرف کنیمعمولا شیاف پروژسترون یا داروهایی می دن که بچ ...

سلام الان تاثیر داره برم ممکنه جلوش بگیره😔

من درماه مبارک رمضان عزیز روزه بودم تست اوایل زدم نمیدونستم کی بزنم یاعت۳/۵سحر زدم هفته های اول خطهای درهم انداخت بیخیال شدم بعد رمضان برم آزمایش خون که امروز صبح اینجوری شد قبلشم بشدت تهوع داشتم 

علت سقط هات چی بوده

اینسری یک حمام ۵دقیقه ای داشتم بعد عصر یک سر رفتم تا سرخیابون اومدم

صبح ۲_۳ساعت شوهرم خوابش برد اینترنت کنارم روشن بود بیدار شدم دیدم حالم یکجوری که امروز کم کم داره خون میاد

سلام الان تاثیر داره برم ممکنه جلوش بگیره😔من درماه مبارک رمضان عزیز روزه بودم تست اوایل زدم نمیدونس ...

خب برو آزمایش بده اصلا شاید باردار نباشی و پریودت داره شروع میشه

ولی شما اگر سابقه سقط داری کلا از اول باید زیر نظر پزشک باشی تا مشکلی پیش نیاد و حتی دلیل سقط های قبلی مشخص بشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خب برو آزمایش بده اصلا شاید باردار نباشی و پریودت داره شروع میشهولی شما اگر سابقه سقط داری کلا از او ...

تست زدم خط کمرنگ انداخت امروز آزمایشگاه بستس😔

استرس بوده تیروئید کم کارم خیلی عددش بالا بوده مهمونی زورکی هرهفته از طرف خانواده... بوده که کلی است ...

هیچ کدوم این کارهای معمولی حتی گرمیانه در حد متعارف

باعث سقط نمیشه 

دلیل سقط هم یا مشکلات ژنتیکی یا تخمک و اسپرم ضعیف

در نتيجه نطفه ضعیف بوده

عزیزم  اینایی که میگی کلا بهانه ست برای سقط،مشکل اصلی شما باید پیدا بشه،میدونی من بچه ی اول را به راحتی باردار شدم و خدا میدونه کلی اتفاقات ناخوشایند و سخت را گذروندم اما بچه م خداروشکر سالم به دنیا اومد اما بعد از اون سر دومی و سومی به بهانه های واهی در ماه دوم بچه ها سقط شدن،الان میدونم که یه مشکل جدی دارم و دنبال علت میگردم