2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8767 بازدید | 281 پست
این دومین رابطه دختره بوده ک با اولی رابطه جنسی نداشته با دومی داشته تو یک سال و خورده ای

پس بگو چرا پسر داره ادا در میاره برای از دست دادن دختر نیست به خاطر نیازهایی خودش که دیگه نمی تونه بهش برسه 

ی ماجرایی رو یبار تو گوگل خوندم چندسال پیش خانمه نامادری بود و شوهرش ی دختر از قبل داشت این دختر وار ...

اخه این اخاذی نیست بیشتر اطلاع دادنه ، تازه جرم زنا و مادره هم اگه بفهمه رابطه داشته خودش مشکلی بزرگیه

روانپزشکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال میدم وضعیت مالی مناسبی ندارن و پدر هم در جریانه مگه میشه نفهمه دخترش باکره میست خیلی هم خوب میدونه فقط چشم پوشی کرده که دختر خرج خودشو دربیاره مادره هم قشنک میدونه فقط جلو مردم میخوان بگن اخ و واخ ما اصلا نمیدونستم مولا ابرو داری کننن خرج دانشگاه دخترشونو همون پسر اولی میده هم دومی خرج لباس و فلان دخترشونو مکه میشه پدر نفهمه که دخترش خرج و برجشو داره در میاره در ثانی بکارتشو داده پول کرفته حالا هم میخواسته زرنگی کنه با دومی باشه از اونم دربیاره خودشو بکشه بالا بره با سومی خیلی این مورد رو دیدم 

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

شما گفتید با پسر اولیه که شکاک است رابطه ج داشته

اره من کل روابط این دخترو گفتم اولیش ک تموم شد با پسر دومی رابطه داشته واین همکلاسیش فرد سوم و رابطه سوم محسوب میشه

روانپزشکی
اره من کل روابط این دخترو گفتم اولیش ک تموم شد با پسر دومی رابطه داشته واین همکلاسیش فرد سوم و رابطه ...

آها !

اولی چی شد ؟ هنوز با اون هم ارتباط داره ؟

یا فقط با دومی و سومی ؟

همون پس. دومی که شکاک است رابطه داشته ؟

Tunnel Vision                                                                 

ببین عزیزم مشکل اینه که عکس دختره با پسری که باهاش رابطه داشته رو میفرسته برا بابا دختره و عکس خود د ...

😬😬

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️