2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دگ الان سه تا تاپیکم منتشر شد روشی نیس؟

نه دیگ کلا جدیدا اینجور کردن ک عکسو اول باید تایید کنیم ولی متن مشکلی نیس

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

متنم همینجوره میزنه ب زودیتاپیک ها قبلم نگا عکس گذاشتم ب خودم وسواس گرفتم سر ی حرف

چقد بد😐بیکارن انگا 

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

برا من متن اینجوری شدع

🟢🟢🔵🔵🟢🟢🔵🔵🟢🟢🔵🔵🟢🟢🔵🔵🟢🟢🔵🔵🟢🟢

سلام

کاربرانی که دی، بهمن، اسفند، فروردین و ... معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بقیه نه.

تک تک پست و تاپیک کاربران جدید رو دارن چک می کنن به خاطر همین دیر منتشر میشه.

راستی اعلان تگ کاربران جدید هم معمولا باز نمیشه ❗️❗️ خطای ۴۰۴ میده❗️

چیزی اصلا اعلام نمی کنن تا چند وقت قراره چک بشین.

برای بقیه ی کاربران این طوری نیست.

🔍🔍🔍

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

برا من متن اینجوری شدع

⚠️⚠️⚠️ مطلب شما به زودی منتشر می شود برای ۲ گروه میاد:

🟡 همه ی کاربران وقتی که عکس می گذارن _ از ۱۱ دی ماه.

🔴 کاربران جدید برای تک تک پست ها و تاپیک هاشون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگر قبلا کاربری داشتین از تعلیق دربیارین وضع کل کاربران جدید همینه.

🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو همون جا قسمتی داره پیام بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️ 

نه دیگ کلا جدیدا اینجور کردن ک عکسو اول باید تایید کنیم ولی متن مشکلی نیس

سلام

وضع کاربران جدید فرق می کنه.

سارا جان من یه مشکلی دارم وقت داری بپرسم ازت؟

بفرمایین

بفرمایین

من این کاربریم با شماره ی مامانمه الان میخام پسش بدم و کم کم نی نی سایت داره معروف تر میشا و ممکنه مامانم برداره با خطش بیاد داخل سایت و تاپیکامو ببینه الان جدی موندم برا حذف تاپیک ماشاللله خیلیی هم هستن

نمیدونی چجوری اقدام کنم بغیر از فرستادن برا نینیار اخه در هفتع فقط سه تا میتونم بفرستم و خیلی اذیت میشم

من این کاربریم با شماره ی مامانمه الان میخام پسش بدم و کم کم نی نی سایت داره معروف تر میشا و ممکنه م ...

🟢 بهترین کار برای شما اینه که شماره موبایل رو از تنظیمات عوض کنین.

تاپیک حذف کردن خیلی طول می کشه.

برای عوض کردن شماره موبایل:

⬇️

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین بالا روی سه تا خط سمت راست

اطلاعات کاربری

تنظیمات کاربری من

عوض کردن شماره موبایل

ذخیره

یا مستقیم این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟡🟡🟡

✅️✅️✅️ بعد از عوض کردن شماره موبایل، شماره موبایل اولی آزاد میشه یعنی میشه باهاش دوباره کاربری ساخت.