2777
2789

بخاطر استرس و فشاری که چندروزه رومه خیلی معده ام اذیت شده حالت تهوع دارم

اصلا نمیتونم غذا بخورم یه قاشق غذا میذارم دهنم حالت تهوعم بدتر میشه

احتمالا بخاطر خالی بودن معده هم هست 

میشه راهنماییم کنید چیکارکنم بهتر بشم

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

من ۱۵ روز همین بودم تازه دلدرد هم داشتم 

معدم عصبیه یچیزی میخوردم حالت تهوع و سوزش بهم دس میده

هیچ کاری نکردم خودش خوب شد اعصابم اروم شد فقط 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

من اینجوریم بشدت اذیت میشم یعنی کافیه یکمی اعصابم خوردبشه معده ام بیچارم میکنه پنتوپرازول میخورم هرروز صب خیلی وقته باهاش درگیرم 

چاره نداری فقط نون خشک میتونی بخوری اونم خیلی کم 

سعی کن یکی دوروز نون خشک محلی بخوری کمی خوب میشه اگرم قرص معده داری صبحا یدونه ناشتا بااب خیلی خیلی کم بخور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید ناشتا پنتوپرازول بخورین 

دی سیکلومین برای حالت تهوع 

کلیدینیوم سی برای معده 

الان موز یا سیب بخورین اسید معده کم بشه 

یا نون ماست 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من اینجوریم بشدت اذیت میشم یعنی کافیه یکمی اعصابم خوردبشه معده ام بیچارم میکنه پنتوپرازول میخورم هرر ...

پنتوپرازول جواب میده؟

چه قرص معده ای منظورته

سومی همون قرص های ریز سبز رنگه؟

بله 

برای آرامش و اعصاب هم عالیه 

اسید معده اتون زیاد شده الان 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

پنتوپرازول جواب میده؟چه قرص معده ای منظورته

اره پنتوپرازول ازهمه ی قرصابهترب من جواب داده 

شماقرص خاصی ندارین الان؟مثلاامپرازول لنزوپرازول وازین قبیل قرصا

برای دردمعده کته برنج ایرانی خوبه توبرنج هویج رنده کن بزار کته شه خیلی خوب اروم میکنه معده رو 

غذا میخوردی؟

اره غذا میخورم بزور یکم 

راستی صب ناشتا امپرازول میخورم من یساله

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
اره پنتوپرازول ازهمه ی قرصابهترب من جواب داده شماقرص خاصی ندارین الان؟مثلاامپرازول لنزوپرازول وازین ...

نه فقط از اون قرص های ریز سبز رنگ میخورم کلیدینیوم سی

مشکل اینجاس که اصلا نمیتونم برنج و غذا بخورم

اره غذا میخورم بزور یکم راستی صب ناشتا امپرازول میخورم من یساله

امپرازول فایده داره؟

من یه مدت میکروب معده گرفته بودم این قرص و میخوردم فایده چندانی نداشت

نه فقط از اون قرص های ریز سبز رنگ میخورم کلیدینیوم سیمشکل اینجاس که اصلا نمیتونم برنج و غذا بخورم

درسته ک نبایدسرخود ادم قرص بخوره ولی پنتوپرازول بخرهمونجاک خریدی یدونه بخورازفرداام روزی یدونه ناشتا بخور خیلی اروم میکنه

پنتوپرازول ۴۰

اونوبخوری معدت ازون شدت حساسیتش کم میشه