2777
2789

به دوستم گفتم به بابات بگو داره میاد زحمت بکشه فلان چیزو بیاره برای من،بنده خدا هم تا خونمون اورد، از طرف دگ دوستمم میشناسم خیلی بد بده هست و اصلا اهل حساب کتاب نیست و اگه پولی به کسی بدهکار باشه حالا حالا ها نمیده ولی میدونم خیلی راستگوئه 

حالا بهش میگم به پدرت بگو ک شماره کارتشو بده من بزنم بحسابش میگه شماره کارت خودما میدم،خودم میزنم به کارت بابام،منم میگم دست دستو میشناسه،یوقت باباش فکر کنه من اصلا پولو ندادم،بهش گفتم بیخیال بعدا خودم میرم مغازه میدمش،بنظرتون کار اشتباهی کردم

نه خوب کردی 

برو خودت بده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خوب کردی

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوب کردی برو خودت بده

ممنون، اخه مطمئن نیستم به موقه به باباش نگه ک پولو دادم،اخه بنده خدا همونموقه اورد در خونمون حالا واسه پول فکر کنه من گذاشتم چندروز بعد دادم زشته

من یبار همچین مشکلی برام پیش اومد بعد پول رو بخدا زدم ب حساب خود طرف و پیامش رو هم برا زنش دادم بعد ...

ععععععه ،چه بی انصاف، حالا من مطمئنم این مشکل پیش نمیاد ولی دلمم نمیخاد باباش فکر کنه پولو با تاخیر دادم