2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه بوده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

دوست عزیز تو‌اون تاپیک خانوم گفت من نفرینش کردم شمام گفتی ادم کم عقل همه حاهست و...کاشکی قبل فضاوت میرفتین تاپیک رو میخوندین

اسکرینم گذاشتم تاپیک ترکید

ایشون گفته بود بجای پول اربعین و....بدن نذارن دخترا رو بدزدن

منم گفتم که دزد و قتل همه جا بوده از اول و‌خواهد بود

یهو برگشت گفت:ان شالله نفذ بعدی خودت و دخترت باشید

منم نه نفرین کردم نه چیزی گفتم نفرین دو سر داره و‌نفرین ناحق برمیگرده به خود ادم تو خودت بچه داری چحور دلت میاد نفرین کنی

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز تو‌اون تاپیک خانوم گفت من نفرینش کردم شمام گفتی ادم کم عقل همه حاهست و...کاشکی قبل فضاوت م ...

حق با شماس عزیزم.بلاخره ما از رو تاپیکی که زده شده نظر میدیم.خدا هم عزیزان شما هم استارتر هم تک تکمونو حفظ کنه.ادم برا بچه دشمنشم نباید بد بخواد چه برسه ما که هموطنیم و خواهر برادر

حق با شماس عزیزم.بلاخره ما از رو تاپیکی که زده شده نظر میدیم.خدا هم عزیزان شما هم استارتر هم تک تکمو ...

خدا میدونه اول اون نفرین کرد من الان باردارم تن و‌بدنم لرزید حتی توی کامنتها بهش گفتم گفتم تو خودت بچه داری تنم لرزید برا بچه خودت چون نفرین ناحق کردی و‌نفرین دو سر داره

بعد تازه اون اوکد برا‌من تاپیک زد فکر کرد اونجا منم مثل خودش نفر ینش نکردم یا نی نی یار رو‌تگ‌نکردم زبون ندارم و میتونه اینجور بکنه در صورتیکه کل پیاماش هست حتی خانومایی اومدن بهش گفتن وای چرااینجور نفرین‌کردی مگه چی شده اصلا

اینو براتون گفتم چون این خان‌وم درس عبرتی بود برا خودم که باورنکنم حرف کسی رو کسایی هستن کار خودشون رو تو‌روز روشن میندازن‌گردن بقیه

موفق باشید عزیزم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40