2777
2789
عنوان

رستا ملکه صورتی رو یادتونه

229 بازدید | 13 پست

بچه ها یه کاربر بود به اسم رستا که چهارده سالگی ترک تحصیل کرده بود و ازدواج کرده بود،الان هست ؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

اره یادمه اوایل باهاش دعوام شد ولی بعدش دیدم خیلی دختر گلیه

خیلی وقته ندیدمش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه اینا بلاگرهای قارچی نی نی سایتن یه مدت درگیر تاپیک های متعدد و عکس گذاشتن  ودارودسته جمع کردن و قصه روزانه گفتن میشن بعد جودشمن داشتن میگیرن باکس ناشناس میذارن و شات از فحاشی چهارتا بیکار دیگه منتشر میکنن  بعد خسته میشن میرن پی کارشون بعدی ظهور میکنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اع یادمه عکس جهیزیه شو میذاشت نصف کاربرا جلیز ولیز میسوختن 😂😂وضع مالیشون خوب بود

بله هی براش هدیه میاوردن و هی ارایشگاه می رفت و فکر کنم شونزده سالگی هم بچه دار شد

یادمه اینا بلاگرهای قارچی نی نی سایتن یه مدت درگیر تاپیک های متعدد و عکس گذاشتن ودارودسته جمع کردن ...

☺️خیلی بیکارن به خدا

هر جا هست انشالله سلامت و خوشبخت باشه 🌸🙂دختر ساده و خوبی بود سنش کم بود اگر هم کار یا حرف نابجایی داشته هم بذاریم به حساب سن کم و بی تجربیگش🌸🙂♥️

یه مدت جو گرفتش یه کابری دیگم زد که مثلا مامانمه 

خودش بود

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

😅چه جاااالب ولی خیلی دلم میخواد بیاد دوباره

اره تاپیکاش باحال بود 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن