2777
2789
عنوان

درد پلاتین پا

587 بازدید | 17 پست

سلام .چهارده سال پیش توی ران پام تا زانو پلاتین گذاشتن .یه ماهه درد شدید زانو و ران دارم هرچی دارو پماد و قرص بوده استفاده کردم کسی راهکاری بلده؟

درد شدید زانو و ران بعد از داشتن پلاتین ممکنه به دلایل مختلفی مثل التهاب، فشار روی مفاصل یا حتی تغییرات در استخوان‌ها و عضلات اطراف باشه. اگر درمان‌های خانگی و داروها تأثیری نداشته‌اند، بهتره که با یک متخصص ارتوپدی مشورت کنید. اما در این بین، چند راهکار ممکنه کمک‌کننده باشه:

1. **فیزیوتراپی**: تمرینات تقویتی و کششی که توسط یک فیزیوتراپیست حرفه‌ای طراحی شده باشه، می‌تونه به کاهش درد و بهبود حرکت کمک کنه.

2. **استفاده از کمپرس گرم یا سرد**: کمپرس سرد برای کاهش التهاب و کمپرس گرم برای کاهش سفتی عضلات مفید هست.

3. **تمرینات سبک**: فعالیت‌هایی مثل شنا یا پیاده‌روی ملایم می‌تونه به تقویت عضلات و کاهش فشار روی مفاصل کمک کنه.

4. **تزریقات درمانی**: در موارد خاص، پزشک ممکنه تزریق‌هایی مثل کورتیکواستروئید یا اسید هیالورونیک رو پیشنهاد بده.

5. **بررسی وضعیت پلاتین**: گاهی ممکنه پلاتین باعث تحریک یا فشار بشه. پزشک می‌تونه با عکس‌برداری وضعیت رو بررسی کنه.

اگر درد ادامه پیدا کرد یا شدیدتر شد، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق مشخص بشه. امیدوارم خیلی زود بهتر بشید! 🌟

🙃

درد شدید زانو و ران بعد از داشتن پلاتین ممکنه به دلایل مختلفی مثل التهاب، فشار روی مفاصل یا حتی تغیی ...

پیش ارتوپد رفتم و بررسی کرد گفت پلاتینت وضعیتش خوبه و فقط ضد التهاب دادو آمپول مسکن ولی بی فایده بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند ساله تو پاتون هس؟ کدوم قسمت پا هست؟

وقتی زیاد سرپا بمونم یا زیاد پیاده راه برم یکم درد میگیره ولی زود خوب میشه ولی این سری الان یه ماه هست درگیرشم درد امونمو بریده اصلا خواب ندارم 

۱۴ ساله .از ران تا رو زانو

نباید کار سنگین انجام بدین 

بدترین چیزی که پلاتین پارو اذیت میکنه سرما هس فصل سرما حتما بپوشونین چون سرما باعث درد میشه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را....