2777
2789
عنوان

کار بدی کردم اجازه ندادم

214 بازدید | 12 پست

من با یکی از همسایه ها به مشکل خوردم پشت سرم حرفای بدی زد فحش داد من به احترام اینکهبزرگتر بود و گفتم همسایست چشم تو چشم میشیم چیزی نگفتم بقیه همسایه ها گفتن حق با منه 

حالا این همسایمون پسرش زنگ زده شوهر من بره براشون یه کاری انجام بده من اجازه ندادم گفتم دلیلی نمیبینم بری کار بدی کردم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگم نصفه شب کارشون لنگ میموند؟

حیاتی بود؟

اینکه پسرشو فرستاده خوب بوده،

خودش میومد به شما میگفت،ولی پسرش خب به شوهرتون میگه.

چرا وقتی به شما احتیاج پیدا میکنه بدگویی کرده!

چطور روش شده بیاد بازم؟!

یعنی میگم نصفه شب کارشون لنگ میموند؟حیاتی بود؟اینکه پسرشو فرستاده خوب بوده،خودش میومد به شما میگفت،و ...

ببخشید اول متوجه سوالتون نشدم 

نه عزیزم حیاتی نیست 

نه تازه منتظره من برم معذرت خواهی بکنم 

خیلی روشون به شوهرم میفته 

منم موندم از این حد پرویی 

پسر بزرگش حتی سلام هم نمیکنه به شوهرم ولی این کوچکه در هر صورت احترام نگه میداره 

ببخشید اول متوجه سوالتون نشدم نه عزیزم حیاتی نیست نه تازه منتظره من برم معذرت خواهی بکنم خیلی روشون ...

به شوهرت بگو اگر خیلی نگران کارش بود که لنگ نمونه، مارو واسه خودش نگه میداشت.

فاصله ات رو حفظ کن