2777
2789

شوهر من همش خودش رو مریض نشان میده مثلن میگه صبح خون دماغ کردم یا میگه سرطلان دارم  همش یه چیزیش هست در حالی که سالمه ....اوایل ازدواج این حرفا رو که میزد ناراحت میشدم و گریه و زاری اما الان فقط میگم همه ادمها بیمارند ادم سالم دیگه نیس اگه سرنوشت باشه همون میشه.‌.دیگه ادامه نمیده ‌‌‌‌صد بار کفتم این حرفا رو به من نزن من از ادم ضعیف بدم میاد اما چه کنم فایده نداره ...بنظرتون این جور مواقع چطور برخورد کنم ؟ایا شوهرهای شما هم اینطوری هستند ؟و توی ذهنش چی میگذره که همش دوست داره جلوی همه خودش رو اینطور جلوه بده ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خانما بببخشید ی سوال من ی تاپیک میزنم  تایپ میکنم پایین تو انتخاب نمیتونم  عنوانشو ان ...

مرور گرتو عوض كن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

وای کشته منو 

وقتی باهم قهریم یا میریم بازار یا جایی حوصلش سرمیره معمولن خودشو به شکم درد و اسهال میزنه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

شوهر منم مياد ميگه ١٠ساعت پشت سيستم بودم بعد گندش درمياد داشته بازي ميكرده 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼