2777
2789
عنوان

ایا شوهزان شما هم دنبال مظلوم نمیایی هستن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر شما شخصیت مهر طلب داره اینجوری جلب توجه می کنه شما بی تفاوت نباش ولی لی لی به لالاش هم نزار چون اگر خیلی تحویلش بگیری تا اخر عمرت باید بهش سرویس بدی .وقتی میگه مریضم بگو منم همینطور بودم مثلا عرق نعنا خوردم خوب شدم برو عرق نعنا بخور یه راه حل بهش بگید که نگه بی تفاوته و بگید خودتونم اینجور بودید یا مامانتونم اینجور بوده فلان چیز خورده خوب شده و بزارید خودش بره دنبال خوب کردن خودش

وای کشته منو  وقتی باهم قهریم یا میریم بازار یا جایی حوصلش سرمیره معمولن خودشو به شکم درد و اس ...

این که اعصاب ادم رو خورد میکنه من هم پام درد میکنه اما بهش نمیگم که فکرش درگیر نشه اما همش مریضی و‌ناله ...انرژی منفی بهم میده

شوهرمن وقتی از سرکار میاد به محض اینکه منو میبینه میگه آااااخ !!!!!😐 مثلا یجاش درد میکنه😥

فکر کنم ماماناشون زیاد بهشون توجه نکردن الان میخوان ما براشون جبران کنیم🙄

الحمدالله❤
خب لوس بازي هم حدي داره مرد گنده 

خدا کنه که هیچ وقت دردش نیاد سراغت . من احساس میکنم دارم میمیرم دیگه دردش به قلبمم میزنه ، همش باید مراقب غذاهام باشم سخته کلا تازه گریه ام میکنم

و خدایی که به شدت کافیست ... 
شوهر شما شخصیت مهر طلب داره اینجوری جلب توجه می کنه شما بی تفاوت نباش ولی لی لی به لالاش هم نزار چون ...

تاحالا در مورد مهر طلب بودن شخصیتش فکر نکزده بودم اما مشکل اینه که من واقعلن بدم میاد کسی خودش رو ضعیف تر از من جلو بده ...

اونجور مواقع چه برخوردی داری ؟؟

اوایل خیلی تحویلش میگرفتم و بهش میرسیدم که بگم من همچی بلدم😎

ولی دیدم من که مریض میشم کار خاصی برام نمیکنه الان فقط میگم چیز مهمی نیس خوب میشی😁

الحمدالله❤