2777
2789

خودکشی راهش نیستتتت ، قوی باش تلاش کن مشکلاتو حل کنی ، همه مشکل دارن نباید خودکشی کنی کههه مامانت بابات گناهه دارن 

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طفلک مادرشون خدایا اون بنده خدا فردا صبح که عید فطره بدترین ضربه رو خواهد دید

دقیقاااااا ، هیچکس مثل مادرش داغون نمیشه کاش به فکر اون باشه حداقل

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

من رفتم خداحافظتو همگی

شما گفتین هیچ کس بهتون رحم نکرد

اما خودتون هم دارین بی رحمی میکنین!

الان متوجه نیستین که اطرافیانتون چقدر آسیب میبینن

به خودت یک فرصت بده شاید یروز بیاد همه چی درست شده باشه

یه چیزایی از قبلیارو خوندم، بدهیتون چقدره؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

۲۰۰میلیون حتی لب تابمو فروختم دادم نزول رفتم کلیه مو بفروشم چون معلولیت دارم قبول نکردن😓😓

گفتم حالا چندین میلیارده

این مبلغ رو اگه شاغل باشین نهایت تو ۲ سال میتونین جمع کنین

دقیقاااااا ، هیچکس مثل مادرش داغون نمیشه کاش به فکر اون باشه حداقل

تصورشم غیر ممکنه 

ی بار از مامانم پرسیدم اگه من خودکشی کنم چی میشه ؟ همون جا سیلیو خوردم بعد برگشت گف بار اخرت باشه یه مادر هیچ وقت همچین چیزیو تصور نمیکنه و بدون که شاید بعد تو زنده باشم ولی فقط از لحاظ جسمی زندم از درون مرده ام و کسی نمیدونه چه حالی دارم اینارو که میگف سینه اش سنگینی میکرد با درد میگف ،هنوزم که هنوزه گاهی میگه همیشه فلان کن یا اینو کن چون فک میکنه هر بار بخاطر مشکلات به خودکشی فکر میکنم اما ایشون گوش نمیدن نمیدونن مادرشون چه حالی میشه کاش چیزی به اسم خودکشی وجود نداش متاسفم 

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍