بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
دقیقاااااا ، هیچکس مثل مادرش داغون نمیشه کاش به فکر اون باشه حداقل
تصورشم غیر ممکنه
ی بار از مامانم پرسیدم اگه من خودکشی کنم چی میشه ؟ همون جا سیلیو خوردم بعد برگشت گف بار اخرت باشه یه مادر هیچ وقت همچین چیزیو تصور نمیکنه و بدون که شاید بعد تو زنده باشم ولی فقط از لحاظ جسمی زندم از درون مرده ام و کسی نمیدونه چه حالی دارم اینارو که میگف سینه اش سنگینی میکرد با درد میگف ،هنوزم که هنوزه گاهی میگه همیشه فلان کن یا اینو کن چون فک میکنه هر بار بخاطر مشکلات به خودکشی فکر میکنم اما ایشون گوش نمیدن نمیدونن مادرشون چه حالی میشه کاش چیزی به اسم خودکشی وجود نداش متاسفم