2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعیف تر از فکرشو کنی دلیلشم تایپیک قبلی گفتم اذیتم میکنن

اونا اشتباهات مکرر خودت بوده پای اشتباهات وایسا و دیگه به همچین آدمایی فرصت دوباره نده که آزارت بدن 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

مهم نیست

چرا مهمه ، شما پاره جونشی 

فردا عید فطره نذار این روز براش تلخ ترین روز زندگیش بشه ، به خودتون امید بدین ،الان آشفته و دلشکسته این تصمیم نگیرین 

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

اسمش مصطفی بود، با پدرش مشکل داشت!!

آخرین دفعه گردنم رو بوسید و بغلم کرد، دیگه ندیدمش...

بعد از رفتنش دیدگاه یه شهر تغییر کرد!! مادرش آواره شد، خواهرش ازدواج خوبی نکرد و پدرش هم باز کارهای خودشو انجام می‌داد...

اون خیلی اشتباه کرد!! این راه حل نیست...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

کاری نکنی ها!!ببین من میفهمم حسی که دارین. و خب مطمئنن کسی که به اینجا میرسه فکر میکنه به آخر خط رسی ...

هیچ راهی برام نمونده همه اطرافیام دیدن زیر بدهی و کرایه و.... دارم له میشم کسی ریالی کمک نکرد ولی بمیرم چنصد میلیون جور میکنن ناهار بدن آبروشون نره

اسمش مصطفی بود، با پدرش مشکل داشت!!آخرین دفعه گردنم رو بوسید و بغلم کرد، دیگه ندیدمش...بعد از رفتنش ...

💔💔🥺

بغضم گرف وایی ،عر کی این راه خودکشی رو یاد مردم داده العی خدا به سزاش برسونه 

هیچ راهی برام نمونده همه اطرافیام دیدن زیر بدهی و کرایه و.... دارم له میشم کسی ریالی کمک نکرد ولی بم ...

من باور دارم همیشه یک راهی وجود داره. لطفا قوی باشین

برای زندگیتون تلاش کنین 

درسته این شرایطی که گفتین خیلی سخته اما قابل حل هست و میتونین درستش کنین

اینم یادتون باشه هیچ وقت منتظر دیگران نباشین و روی دیگران حساب باز نکنین.

من مطمئنم میشه درستش کنی. 

نمیدونم. نه من و نه شما و نه هیچکسی نمیدونه بعد مرگ چی میشهاما اگه یک درصد هم پشیمون بشی دیگه نمیشه ...

بخدا راست میگین حق ترین حرف اینه اما کسی گوش نمیده 💔🥺