2777
2789
عنوان

عکس قدی منو پارتنرم📸📸📸بیاید نظر بدید📸📸عکس تو امضامه📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما هم نباید دیگران رو با لفظ خیلی خیلی معمولی تحقیر کنی این در صورتی قابل پذیرش هست که خودتون چی ...

من نظرمو گفتم

توهین و تحقیر نبود

نظرم راجع به پسره این بود

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
باد کدوم‌معده ای بابا که ضایع کنی پلشت ریپ نزن

@niniyar‍ 

رسیدگی کنید لطفا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من نظرمو گفتمتوهین و تحقیر نبودنظرم راجع به پسره این بود

من حرفی ندارم 

درکل وقتی یکی از همین لحن و لفظ واسه شما استفاده کنه متوجه بار تحقیری حرفتون میشین

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عزیزم میشه با بقیه صحبت نکنی💖؟نمیخام تاپیکم نی نی یاری شه

شما باید به اون کاربر بی ادب اینو بگی

وگرنه من نظرمو بدون توهین گفتم