خب شما هم نباید دیگران رو با لفظ خیلی خیلی معمولی تحقیر کنی این در صورتی قابل پذیرش هست که خودتون چی ...
من نظرمو گفتم
توهین و تحقیر نبود
نظرم راجع به پسره این بود
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
من نظرمو گفتمتوهین و تحقیر نبودنظرم راجع به پسره این بود
من حرفی ندارم
درکل وقتی یکی از همین لحن و لفظ واسه شما استفاده کنه متوجه بار تحقیری حرفتون میشین
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
عزیزم میشه با بقیه صحبت نکنی💖؟نمیخام تاپیکم نی نی یاری شه
شما باید به اون کاربر بی ادب اینو بگی
وگرنه من نظرمو بدون توهین گفتم