2777
2789
نه من كارشناسي عمومي ترم اخرم ميخوام برأي ارشد باليني ثبت نام كنم.شما باليني ميخونين؟

بله امسال قبول شدم با اين علاقت به اختلالات حتما شركت كني قبولي

الهي وربي من لي غيرك...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا چ کتابایی میخونی؟؟؟اخه خودم از رمان خوشم نمیاد مگه اینکه رمان اجتماعی یا تاریخی باشه...مثلا ک ...

سليقه هامون خيلي نزديكن اكثرشونو خونذم أنشالله بقيشم حتما ميخونم

من جین ایر -ربه کا -بلندیهای بادگیر -دزیره - بربادرفته را تقریبا راهنمایی و اول دبیرستان خوندم 

همشون را دوست دارم دزیره و بربادرفته البته چاپ قدیمش خیلی قشنگه 

گل سرخ و شمشیر هم قشنگه 

کلا رمان های تاریخی بخصوص در مورد تاریخ فرانسه و روسیه را خیلی دوست دارم خیلی هاشون را خوندم

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
من جین ایر -ربه کا -بلندیهای بادگیر -دزیره - بربادرفته را تقریبا راهنمایی و اول دبیرستان خوندم  ...

منم عاشق ادبيات روسيه م تولستوي چخوف عاشق اناكارنينا بودم دو سه بار خوندمش فرانسه هم همينطور

الهي وربي من لي غيرك...

[QUOTE=52372382]سليقه هامون خيلي نزديكن اكثرشونو خونذم أنشالله بقيشم حتما ميخونم[/QUOTاسمشو کامل سرچ کنی توو نت میاره..من خودم از ی کانال کتاب دان کردم خوندمش...بنظرم که محشره حتی به شوهرمم که دیپلمه پیشنهاد دادم بخونه .خوندش خیلیییی راضی بود ازش حتی دوستاشم خاستن کپیش کنن😁

كتابه امريكاييه تو ايران ترجمه شده ديگه نه؟

اره ترجمه فارسیه ولی من توو کتابفروشیا ندیدم از نت دانلودش کردم.پارسالم رفتم نمایشگاه تهران این کتابو نداشتن

همه ي أين كتابا تاريخي هستن؟

نه بعضیاشون تاریخی هستن 

دزیره  رمان در مورد تاریخ فرانسه زمان ناپلئون 

بربادرفته رمان  تاریخ آمریکا 

گل سرخ و شمشیر هم فرانسه 

کلا اینا رمان هستن ولی در زمان تاریخی مشخص اتفاق میفتن 

ربه کا و جین ایر و بلندیهای بادگیر رمان های معروفی هستن که من زمان نوجوانی خوندم 

من اونزمان برعکس بقیه از رمانهای فهمیه رحیمی و ر اعتمادی و اینجور کتابها دوست نداشتم .اکثرا رمانهای معروف دنیا را میخوندم 

الان رمان دیگه زیاد دوست ندارم (البته تقریبا بیشترشون را خوندم )

بیشتر روانشناسی موفقیت میخونم و یا تاریخ مستند

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت