2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی رمان تاریخی دوست داره ژوزف بالسامو (3 جلد) + غرش طوفان (7 جلد ) بخونه .به نظر من عالیه 

این 10 جلد داستانش پشت هم هست در مورد انقلاب فرانسه 

از زمان ازدواج ماری آنتوانت شروع میشه تا انقلاب فرانسه

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
ربکا رمان کوتاه نبود در مورد ی زنه بود 

در مورد همون دختره بود که تو کشتی غرق میشه ؟

والا از بس کتاب خوندم اونهایی که خودم ندارم و امانت بوده داستانهاش را دقیق یادم نیس بخصوص که سالها پیش خوندم 

کتابهایی که خودم دارم را شاید بیش از سه بار خوندم (کلا خوره کتاب دارم خخخ) ا

در مورد همون دختره بود که تو کشتی غرق میشه ؟ والا از بس کتاب خوندم اونهایی که خودم ندارم و امانت بو ...

عاااشق ادماییم که کتاب میخونن چون بنظرم فقط با کتاب خوندن میتونی با بقیه فرق داشته باشی و بهتر زندگی کنیو بیندیشی

عاااشق ادماییم که کتاب میخونن چون بنظرم فقط با کتاب خوندن میتونی با بقیه فرق داشته باشی و بهتر زندگی ...

وقتی کتاب میخونیم کلا طرز فکر و نگرش آدم به مردم و جامعه و دنیا عوض میشه 

منم کسانی که کتاب میخونن را دوست دارم

الان متاسفانه نسل جوون کم کتاب میخونن 

من از سه سالگی عاشق کتاب بودم مامانم کتاب برام میخوندن حفظ شده بودم و خودم برا خواهرم میخوندم دقیقا میدونستم کجا هم باید ورق بزنم خخخخ

از 11 سالگی هم جدی کتاب میخوندم راهنمایی و دبیرستان اطرافیان را کلافه کرده بودم از بس کتاب غیر درسی میخوندم 

حالا میبینم نسل الان خیلی کم کتاب میخونن