2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین کتاب رمان بلند که خوندم بینوایان چاپ قدیم بود (کلا با فیلم و کارتونش خیلی فرق داره خیلی طولانی تر بود)

اون زمان 11 ساله بودم و واقعا عاشق اون کتاب شدم

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
من ي كتاب روانشناسي هست در رابطه با رشتم كه انواع بيماري هارو و درمان نوشته به اسم دي اس ام فايو و ...

معمولا چ کتابایی میخونی؟؟؟اخه خودم از رمان خوشم نمیاد مگه اینکه رمان اجتماعی یا تاریخی باشه...مثلا کوری...قلعه حیوانات...سینوهه رو خوندم خیلی عالین...وقت کنکور هم بخاطر اینکه زبانم تقویت بشه رمان جین ایر و بلندیهای بادگیر رو  خوندن هر دوتاش خیلی عالین ولی بلندیهای بادگیر ی چیز دیکس.

فقط ارزو کن...چ کسی پنیر مرا جابه جا کرد...۲۵ اصل موفقیت...لطفا گوسفند نباشید ...بیشعوری...بنویس تا اتفاق بیوفتد...TNTانرژی عظیم دورن انسان(خیلیییییی عااااالیه). اینا یی که خوندم خیلیییی عااالین بنظرم

معمولا چ کتابایی میخونی؟؟؟اخه خودم از رمان خوشم نمیاد مگه اینکه رمان اجتماعی یا تاریخی باشه...مثلا ک ...

چه جالب من همه اينارو به جز tnt خوندم

الهي وربي من لي غيرك...