2777
2789
عنوان

موسیقی کلاسیک و بی کلام

78 بازدید | 8 پست

چه کسایی اهل موسیقی کلاسیک و بی کلام مثل باخ و موتزارت و بتهوون و شومان و شوپن و الگار و .... هستن یا هر موسیقی بی‌کلام و حتی باکلام مثل پاپ و... که شعر خوبی داشته باشه و... در کل بیاین به هم موسیقی خوب معرفی کنیم.

اجراهایی که رفتم و الان تو ذهنمه ایناست

سمفونی ۵ بتهوون

سمفونی ۹ بتهوون

کنسرتو ویولن بتهوون

کنسرتو ویولنسل سن سان 

کنسرتوهای براندنبورگ باخ

چهارفصل ویوالدی

شهرزاد ریمسکی کورساکف  

اینا رو چون معروف بودن یادمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجراهایی که رفتم و الان تو ذهنمه ایناستسمفونی ۵ بتهوونسمفونی ۹ بتهوونکنسرتو ویولن بتهوونکنسرتو ویولن ...

این آهنگ هم پیشنهاد میکنم گوش کنید claudias theme موزیک متن فیلم نابخشوده همین رو سرچ‌ کنید از سایت طرفداری دانلود کنید. دوست دارم نظرتون رو بدونم.

اجراهایی که رفتم و الان تو ذهنمه ایناستسمفونی ۵ بتهوونسمفونی ۹ بتهوونکنسرتو ویولن بتهوونکنسرتو ویولن ...

عالی سلیقه فوق‌العاده ای دارین، اون تاپیک که نوشتین آهنگ قفلی که از الگار هست رفتم دیدم من عاشق اون آهنگم همیشه گوش میدم. سلیقه تون عالیه خانوم 

عالی سلیقه فوق‌العاده ای دارین، اون تاپیک که نوشتین آهنگ قفلی که از الگار هست رفتم دیدم من عاشق اون ...

ممنون‌. چه خوب که گوش کردید و دوست داشتید.

باز هم آهنگهایی که کمتر معروفند ولی خیلی قشنگن دارم. الان دسترسی ندارم فردا میتونم اسماشونو بذارم