2777
2789
عنوان

باشوهرم باهم قهریم

476 بازدید | 40 پست

پنج شش روزه قهریم دعوای بدی کردیم ماجرای دعوامون تاپیک قبلی هست توی این مدت هیچ کدوممون ی کلمه باهم حرف نزدیم تا حالا اینقدر باهم قهر نبودیم اینبار بدجوری دلمو شکسته اصلا نمیتونم نگاشم کنم چه برسه آشتی ،منی که اینقدر وابستش بودم عین خیالم نیست بودو نبودش

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون در چ حاله

وانمود میکنه که عین خیالش نیست دیروز به پسرم که 4سالشه میگفت ی مامان دیگه برات میگیرم ن اینکه بگیرم صیغه میکنم😐میخواست من بشنوم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
آدم خسته میشه از قهر و دعوا یه جا میگه هرچی بادا باد

من اینبار اینقد دلم ازش شکسته که اصلااا راضی نیستم نگاش کنم

وا...توا واکنشنی ندادی

ن چون به شوخی نمیگفت که بگم میخواد آشتی کنه باناراحتی میگفت

تصمیم گرفتم امسال تا حد ممکن با شوهر و بچه هام دعوا نکنم این ده روز ب خیر گذشته فعلا امیدوارم همینجور پیش بره شماهم سعی کن از این روزای تعطیلات لذت ببری و تا میتونی جلوی بحث بگیری

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم