2777
2789
عنوان

جوگیر شدن بچه ها تو مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 53 پست

مادرشوهرم مدام میگه یه بچه دیگه بیاری این آروم میشه ولی من میدونم پسرم بدتر میشه و تازه یکی دیگه اضافه میشه خیلی از بچه های تک فرزند رو دیدم که کسی رو تو خلوت خودشون راه نمیدن وبا هیچ بچه یا بزرگتری رابطه برقرار نمیکنن پس بنظرم به خاطر تنهایی نیست چون پسرم نصف روز میره مهد و تنها نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه  برادر شوهر منم خیلی اذیت می‌کنه ولی خوانواده شوهرم فکر میکنم خیلی بامزه و باهوشه حرف زشت میزنه مثلا میگه ساکت باشید میخندن بعدشم همش بهم میچسبه و میخواد بازی کنه و هرچی ام جلو من بزارن میاد میخوره من حالت تهوع بهم دست میده گاهی اوقات آنقدر آویزونه.شما خوبه باز خودتون تذکر می‌دین اونایی که میخندن به این کارا واقعا آزار دهنده ن 

من فکر میکنم این بچه انقدر کمبود توجه داره ، که حتی راضیه شما دعواش کنید اما بهش توجه کنید . بهش میگن نوازش منفی

در طول روز بیشتر باهاش وقت بگذرونید ، "ببینیدش". این بچه به اندازه ی کافی "دیده" نشده

شاید شما بگید که خیلی بهش توجه دارید و بهش میرسید.

اما همه ی بچه ها مثل هم نیستن. مثل گل ها ، که یکی هر روز باید ابیاری بشه ، یکی هفته ای یه بار ، یکی هر پونزده روز

اون توجهی که شما بهش میکنید ، شاید از نظر خودتون زیاد باشه ، اما واسه ی اون بچه کمه

معمولا بچه ها همشون همینجورین

بچه های من انقدر خوب و ارامون خدا نکنه چشمشون به کسی بیفته دوراز جونشون مث سگ و گربه به جون هم میفتن

تایه حدودیش طبیعیه

وای یه مقدارشم به خاطر اینه ک میدونن ما توی.جمع و مهمونی اون تنبیهی ک لازم دارن رو انجام نمیدیم برای همین از شرایط سواستفاده میکنن

مثلا از به هم ریختن خونه گرفته تا پشتک زدن و پریدن از روی هرچیزی اونم نه اینکه بره تو اتاق بازی کنه ...

سلام پسر منم الان پنج سالشه همینجوریه علاوه بر اون کتک هم میزنه و حرفهای زشت شما بچتون آروم شد؟ چیکار کردین؟؟

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود