2777
2789
عنوان

جوگیر شدن بچه ها تو مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3075 بازدید | 53 پست
گاهی مهمونا زودتر از همیشه خداحافظی میکنن یا زودتر از همه از مهمونی برمیگردم که حداقل بقیه استراحت ک ...

اما دختر من برعکس تو مهمونی برم یهو دخترم رو گم میکنم میره تو اطاق بازی با بچه اونا بازه میکنه فقط مییایه میگه غذا بهش میدم بعد میره اصلا سراغ من رو نمیگره ولی تو خونه تنها دیونه میشم تمام روز باهاش مصروف هستم دو دستش تو پام هست هی میگه تلویزون روشن کن عذا بده نمیخوره بعد گریه میکنه کار نکن بیا با من بشین تا که خواب بره من به کار هام برسم 

خدایا شکرت   

پسردایی منم اینجوری بود 

یوهو وسط جمع با صدا نکره ش شعرا بی سروته میخوند من موها تنم سیخ میشد

ژیمناستیک میرفت اون وسط یا پشتک میزد یا بالانس آخرشم منجر به گ و زیدن میشد

هیکلش گنده بود یهو خودشو مینداخت رو داییم چشاش از حدقه بیرون میزد

الانم همینطوره منم ازش بیزارم😲😲😲

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی مهمونا زودتر از همیشه خداحافظی میکنن یا زودتر از همه از مهمونی برمیگردم که حداقل بقیه استراحت ک ...

استارتر عزیز اگه پسر تون واقعا باعث اذیت شدن میزبان می شه فکر خیلی خوبیه که مدت تا بزرگتر شه مهونی نری این جوری هم خودت هم بچه ات عزیزتره دوست گلم 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

خوبه که شما بهش تذکر میدین. حالا بچه ها اینکارا را میکنن میگیم بچه س میخواد جلب توجه کنه. اون پدر مادرایی که خیلییی ریلکس اند و تازه ذوق بیمزگی و بی ادبی بچه هاشون را میکنن خیلی رومخن

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺

من ی بار دوستم اومد خونه مون که پسرش علاوه بر شیطونی که گفتم عیب نداره بی تربیت و جیغ جیغو هم بود ببین جوری جیغ می زد که تن و بدنم می لرزید و دلم می خواست بزنم تو دهنش البته تا حالا هیچ وقت دستم رو بچه بلند نشده و از این کار خوشم نمیاد می خوام بدونید چه قد جیغاش ممتد و وحشتناک بود همون شد باهاشو قط رابطه کردم 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

بچه ات تک فرزنده عزيزم?

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

من نظري نمي تونم بدم چون خودم بچه ندارم ولي اغلب ديدم بچه هاي تک فرزند اينجورين هميشه با خودم فکر مي کنم شايد چون همسن و سال خودشون کسي رو تو خونه ندارن اينجوري دنبال جلب توجه ادم بزرگا هستن،من فقط دلم براي تنهاييشون مي سوزه،اصلا هم اگه مهمون اينطوري برام بياد ناراحت نمي شم،خيلي هم دوسشون دارم،اما خب بعضيا کم طاقت ترن،همسر خودم هم همينطوره حرصش درمياد

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.