یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لتروزول باعث بزرگ شدن و با کیفیت شدت تخمک ها میشه به همین خاطر اکثر مواقع با آمپول hcgتجویزش میکنن مصرف سر خورد و عدم استفادهاز آمپول آزادسازی ممکنه باعث رشد بیش از تخمک ها و بزرگ شدن ابعادشون بشه،و تخمک اگر از یه طیف اندازه ای بزرگتر باشه بارور نمیشهبلکه تبدیل به کیست شده و برعکس باعث میشه بارداری به تاخیر بیوفته. بنابراین بهت پیشنهاد میکنم تحت نظر دکتر مصرف کن که انشالله تو بارداری با مشکل مواجه نشی🌹
درضمن مصرف مکمل سرخود ممکنه باعث بهم چسبیدگی جنین هام بشه.
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست
مرسی عزیزم بله دکتر هم رفتم اما خواستم بدونم کسی با یدونه هم جواب گرفته
والا من استفاده نکردم وگرنه حتما نظرمو باهاتون به اشتراک میزاشتم.
اما اگه نتیجه گرفتین اگه براتون مقدوره پستو لایک کنین نتیجشو بگین اخه منم قصد اقدام با قرص لتروزول دارم
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست