2777
2789
عنوان

ذاتی که خراب شد چیکارش

75 بازدید | 8 پست

یکی از دوستام که حدود ۱۵ ساله دوست صمیمی

و دختری که ذاتش خب بود

یه چن باری سفر رفتیم باهم

۳ بار

سفر بار آخر برگشت منو تنها ول کرد رفت شهر دیگه 

منم خیلی ناراحت شدم و کلی منت گذاشت

و توی این سفر حسادت های رو نشون داد که فکم افتاد

موندم دیگه کات کنم

سر این قضیه

هر چند یه چن باری تلفنی زدم بهش و عیدم تبریک گفتم

با اینکه دیگه حسم بهش منفی شده

چه کنم

دوست دارم کلا دیگه نبینمش و لی میگم گناه داره چون خیلی در ظاهر مظلوم ولی باطن خراب

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون از همون اول ذاتش بد بوده فقط الان رو کرده

حیف دوست مشترک داریم که اون از من بهش خبر میده

با هر دوشون کات کنم 

دل خوشی ام ندارم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
حوصله داری با آدمهای سمی سر و کله بزنی و مهربون باشی

همون 

ولی واقعا یه وقتایی کمکم کرد 

وقتی تنها بودم

ولی گاهی هم مشخص بود داره حسادت میکنه