2777
2789

بچه ها پدرمادرم کاملا در یه سطحن. هردو شاغلن. هردو تحصیل کرده هستن و هردو حقوق مشابه هم دارن. اکثر چیز هاییم که داریم نصف نصف بنام هرکدوم هست. یه خونه بنام بابام یه خونه بنام مامانم و یه ماشین به نام مامانم یه ماشین به نام بابام این مدلی. اینارو گفتم که بدونید بابام اصلا پایین تر نیست. اما مامانم خیلی به بابام بی احترامی میکنه. سر هر چیزی بهش میپره نه تنها توی خونه، تازگیا توی جمع یه جوری به بابام میگه (این)  انگار با درخت صحبت میکنه و اصلا احترامشو نگه نمیداره. توی خونه هم هر اظهار نظری میکنیم من و خواهرم سریع بی دلیل میگه اینا حرفای باباته و باباتون علیه من پرتون کرده. قبلا اینجوری نبود. بابامم اینقدر صبوره توی این بیست سال سن یه بار ازش بدی ندیدم. مامانمم تازگی اینجوری شده فقط. بنظرتون راه حل چیه و ایا تشقویشون کنم برن مشاوره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای بابات باشم یکبار صبوری رو کنار میذارم و دعوا راه میندازم

متاسفانه خاهرمنم همینجوره. بشدت شوهرشو جلوی همه ماها خورد میکنه

چقد بده این اخلاق

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

حتما بینشون مشکلی پیش اومده شاید پدرتون یه خطایی کردن

نه هیچ مشکلی نیست ما در جریان همه چیز هستیم

مامانم همه چیو به ما میگه. خودش کم طاقت و عصبی شده

نمیدونم بخاطر سنشه بخاطر چیه

با مادرت صحبت کن . اگه چیزی نگفت و اینا ببین میرن پیش مشاور . ولی سن ک بره بالا کلا تغییرات رخ میده .

مامان من جدیدا تا یه چی میگم‌میزنه زیر گریه مث بچه ها🤦‍♀️

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

من جای بابات باشم یکبار صبوری رو کنار میذارم و دعوا راه میندازممتاسفانه خاهرمنم همینجوره. بشدت شوهرش ...

خیلی از زنا اینطوری هستن.تو فامیلای ما هم دوسه نفر این مدلی داریم که به خاطر این رفتار زناشون ،مرداشون ارزش خودشونو تو فامیل از دست دادن

من جای بابات باشم یکبار صبوری رو کنار میذارم و دعوا راه میندازممتاسفانه خاهرمنم همینجوره. بشدت شوهرش ...

یه بار اینکارو کرد. مامانم قهر کرد، بابام تهش مجبور شد بره اشتی کنه بخاطر ما چون میدید چقدر ناراحتیم. اخه هیجوقت دعوا نداشتن. دیگه بابام بخاطر ما رفت منت کشی و دیگه هم سکوت کرد کلا

تو چه می‌دونی اون وسط چه خبره، شاید خیانتی چیزی دیده و دلش پره ، هیچ زنی الکی این رفتارها و نمیکنه

نه عزیزم گوشی بابام صبح تا شب دست من و مامانمه

و مامان من همه چیو میگه به ما. الانم ازش میپرسم انکار میکنه میگه من یادم نمیاد اصلا چجور حرف زدم. اگر خیانتی بود قطعا مامانم به من میگفت چون خودمم روانشناسی میخونم خیلیم باهم صمیمی هستیم