2777
2789

اگه ممیتونی برو برا سزارین

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اگه ممیتونی برو برا سزارین

دوتا بچه کوچیک دارم یکی ۶ سال یکی ۷ سال بخوام عمل کنم بعدش کسی رو ندارم کمک حالم باشه 

مادرم که بنده خدا پاهاش خرابه شوهرمم سرکاذه خانوادشو عمرا اگه بیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا بچه کوچیک دارم یکی ۶ سال یکی ۷ سال بخوام عمل کنم بعدش کسی رو ندارم کمک حالم باشه مادرم که بنده ...

فک کردم شکم اولی

اگه قبلیا طبیعی بودن بهتره صبور باشی

تا ۳۸صبر کردی اونم توکل ب خدا. ایشالله بسلامتی فارغ شی. شیرینی نخور. تخم مرغم کمتر بخور

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

فک کردم شکم اولیاگه قبلیا طبیعی بودن بهتره صبور باشیتا ۳۸صبر کردی اونم توکل ب خدا. ایشالله بسلامتی ف ...

می‌دونی اونا رو هم دردام شروع نشد رفتم برا آمپول فشار این بخوام تااون موقع صبر کنم وزنش می‌ره بالا می‌خوام وزنش خیلی بالا نره

می‌دونی اونا رو هم دردام شروع نشد رفتم برا آمپول فشار این بخوام تااون موقع صبر کنم وزنش می‌ره بالا م ...

گاهی تو سونو الکی میترسونن ک وزن جنین بالاست. نگران نباش