2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی‌مهمانی میریم مثل مهمان میشینیم وقتی مهمان میاد نمیزاریم دست به سیاه و سفید بزنه چون شوهرم و خانوادش خیلی بد میدونن از مهمان کار کشیدنو 

همیشه مادرشوهرم میگه جایی میرید دولا راست نشید کسی خونتون میاد ازش کارنکشید 

وقتی مهمان داریم شوهرم کمک‌میکنه لارم نیست مهمان کاری انجام بده 

من از کمک مهمون خوشم نمیاد یعنی تمرکزم بهم میریزه ولی برم جایی حتما کمک میکنم بیخیال دیگه نمیشه که عوضش کنید نادیده بگیرید

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

یا مهمون دعوت نکنین یا اگه دعوت میکنین ازش انتظار نداشته باشید اسمش روشه مهمونرفتار شما زشت تره

شما هم یه حرف غیر منطقی یاد گرفتین هی میگید.

پس آداب معاشرت و ادب چی؟

اگر کسی باشخصیت و با ادب باشه برای جبران زحمات میزبان ولو کم کمک میکنه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من خواهرم هم مهمانم باشه نمیذاره یه لیوان برداره 

کلا دوست ندارم مهمانم کاری انجام بده 

خودمم خیلی خونه کسی کاری نمیکنم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
وااااای خیلی لج درارن چون نمیشه چیزی گفت بهترین راه اینه بپذیریم و نادیده بگیریم برای آرامش اعصاب خو ...

همیشه پشت سرش بدگویی هست خودشم می دونه ولی انگار نه انگار

درست اش همینه. ولی اگر رفت و آمد زیاد باشه، میزبان، تنهایی واقعا اذیت می شه

به نظرم ادم اندازه ظرفیتش باید هرکاری رو انجام بده

وقتی من نمیتونم از پنجاه نفر میزبانی کنم مجبور نیستم همه رو یه جا دعوت کنم بعد از مهمون طلبکار بشم که کمک نکرد 

یا مهمون دعوت نکنین یا اگه دعوت میکنین ازش انتظار نداشته باشید اسمش روشه مهمونرفتار شما زشت تره

بله از مهمان کار کشیدن خیلی زشته 

ولی کسیکه مهمانی میاد ولی پس نمیده و مهمانی نمیگیره خیلی پرروئه هر رفتی امدی داره 

همیشه پشت سرش بدگویی هست خودشم می دونه ولی انگار نه انگار

برای همین میگم باید نادیده گرفت

چون این افراد هرچی بیشتر بشنون بیشتر لج میکنن و تغییری نمیکنن 

سعی کنید پذیرایی بیتفاوت و محدودی ازش بکنید 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....