2777
2789
مهیچ وقت میزبان‌ها طلبکارنیستن برای کمک مهمانهاولی بهرحال هرکسی هم ادب و شخصیت خودش رو نشون میده

ادب و شخصیت به این چیزها ربطی نداره

مهمونای من بسیار متخصص و مودبن اما اصلا کار کردن توی مهمونی رو من نمیپذیرم ازشون 

نظر شما معیار ادب و شخصیت نیست

ادب و شخصیت به این چیزها ربطی ندارهمهمونای من بسیار متخصص و مودبن اما اصلا کار کردن توی مهمونی رو من ...

ببخشید بعد مهمونهای متخصص و مودبتون هم مهمونی میدن؟ یا فقط متخصص ها میان خونه ی شما؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر منطقی رفتار میزبانه که رفتار مهمونو می‌دونه و باز دعوتش میکنه

من نوشتم اصلا دعوت نمی کنم...

ولی تو دور همی هایی که من حضورداشتم وحالا نوبت من هست که دعوت کنم برحسب اجبار شوهرم  دعوتشون میکنه

برم خداروشکر کنم شوهرم اهل رفت آمد نیست باهمه قطع رابطه اس🤕

خودش خجالت نمیکشه؟؟؟ جایی برم فقط بشینم معذب میشم مگراینکه اصلا نشناسم و غریبه باشیم اونم اگه وعده غذایی دعوت باشم حداقل در حد سفره انداختن چندتا بشقاب بردن آوردن میکنم 

برم خداروشکر کنم شوهرم اهل رفت آمد نیست باهمه قطع رابطه اس🤕خودش خجالت نمیکشه؟؟؟ جایی برم فقط بشینم ...

بله خیلی کار زشتی هست

مخصوصا وقتی همیشه مهمون باشه واصلا حس نکنه یه بار هم میزبان بشه