2777
2789
شما هم یه حرف غیر منطقی یاد گرفتین هی میگید.پس آداب معاشرت و ادب چی؟اگر کسی باشخصیت و با ادب باشه بر ...

حس گارسون بودن به آدم دست میده. رستوران که نیست. وقتی مهمونا بالای ۱۰ نفرن و سفره  و کلی ظرف روی زمین پهن شده، هر مهمونی حداقل باید اندازه ظروفی که کثیف کرده کمک کنه. حالا یه وقت طرف غریبه اس یا مهمونها تعدادشون کمه و پشت میز میشینن فرق داره

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اصن دعوت نکنید میدونم نمیشه همه رو دعوت کنی جز این کلا هیچ کسیو دعوت نکنید مثل خودشم اگه رفتی خو ...

از رفتارش خیلی بدم میاد نهایت بی ادبی هست آره منم دعوت نمیکنم بقیه هم دلیل کارم می دونن

به نظرم ادم اندازه ظرفیتش باید هرکاری رو انجام بدهوقتی من نمیتونم از پنجاه نفر میزبانی کنم مجبور نیس ...

درسته، ولی یکسری رفت و آمدها در بعضی خانواده ها تحمیلیه، یا شرایط انتخاب دست تو نیست. رفت و آمدهای هرهفته که تموم هم نمی شه 🤢

مثل مهمونی های دور هم خونه پدر و مادر شوهر از روی اجبار ، همون حرف های تکراری، آدم های تکراری، زخم زبون و نیس زدن های تکراری

درسته، ولی یکسری رفت و آمدها در بعضی خانواده ها تحمیلیه، یا شرایط انتخاب دست تو نیست. رفت و آمدهای ه ...

مهمانی شکنجس ،اعصابتو از سر‌راه اوردی هر هفته تو جمعهای سمی بری ؟

والا مهمونی رفتن هم آدابی داره

هیچ جای دنیا رسم نیست از مهمان کار کشیدن 

اگه میخاست کار کنه و بپزه و بشوره و بسابه خونه خودش میموند

شما اگه مهمان دعوت میکنید حتما توانایی پذیرایی هم دارید ! ادب حکم می‌کنه از مهمان هیچ توقعی نداشته باشی 

در ضمن وقتی رفتار یکی رو میدونید و نمی‌تونید تحمل کنید دیگه دعوتش نکنید تمام

من خوشم نمیاد مهمون توی خونه ام کار کنهاصلا اجازه نمیدم مهمونام دست به چیزی بزننخودم هم میرم مهمونی ...

ماهم همچین از مهمون کار نمی کشیم ولی خوب بعضی وقتها لازمه تومهمونی آدم از جاش بلندشه حداقل یه تعارف بکنه 

حس گارسون بودن به آدم دست میده. رستوران که نیست. وقتی مهمونا بالای ۱۰ نفرن و سفره و کلی ظرف روی زمی ...

اره واقعا.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به نظرم ادم اندازه ظرفیتش باید هرکاری رو انجام بدهوقتی من نمیتونم از پنجاه نفر میزبانی کنم مجبور نیس ...

م

هیچ وقت میزبان‌ها طلبکارنیستن برای کمک مهمانها

ولی بهرحال هرکسی هم ادب و شخصیت خودش رو نشون میده 

هیچ جای دنیا رسم نیست از مهمان کار کشیدن اگه میخاست کار کنه و بپزه و بشوره و بسابه خونه خودش میموندش ...

ای کاش قبل از اینکه وارد تاپیک ها بشین موضوع رو با دقت بخونید بعد نظربدین